📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

Piwo za Mein Herz Brend bo o HAARP wiedzialem niestety wczesniej.

Taaaaa, takie bajki to komu innemu.
Kiedyś też się mówiło że Oko Moskwy (ci co nie wiedzą co to to podpowiem że taka duża antena w matce rosji) wysyła fale i kieruje ludzi do pracy przy reaktorze w Czarnobylu (a właściwie Prypeci, bo Czarnobyl jest 15 kilometrów od elektrowni). Więc sądzę że te bajki o sterowaniu falami ludzkich umysłów są troszkę przesadzone. Jednak mogę się zgodzić co do tego że są one w stanie zmieniać. Pogoda i chmury są w stanie ulec zmianie przy wykorzystaniu tego typu anten.
Pozdrawiam
Kiedyś też się mówiło że Oko Moskwy (ci co nie wiedzą co to to podpowiem że taka duża antena w matce rosji) wysyła fale i kieruje ludzi do pracy przy reaktorze w Czarnobylu (a właściwie Prypeci, bo Czarnobyl jest 15 kilometrów od elektrowni). Więc sądzę że te bajki o sterowaniu falami ludzkich umysłów są troszkę przesadzone. Jednak mogę się zgodzić co do tego że są one w stanie zmieniać. Pogoda i chmury są w stanie ulec zmianie przy wykorzystaniu tego typu anten.
Pozdrawiam

Ja już dawno antene na babke skierowałem żeby mi rencine oddawała...
Zauważyłem że radio maRyja najlepiej na nią działa z tym że nadal ma problem z odczytaniem numeru konta....ten aspekt jeszcze jej sie jebie. Ale pracuje nad tym

HAARP HAARPem, ale jak coś jest pisane fontem comic sans to nie da się tego brać na poważnie...

Purecowstyle napisał/a:
będziecie lekko zaskoczeni odpowiedzią.
Może dlatego, że w tym czasie w Polsce nad naszymi głowami latały migi i jaki z napędem śmigłowym a nie odrzutowym? Nie, to nie może być to...
Jak łaczycie fakty, to łącznie wszystkie ich aspekty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie