Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
🔥 Hobby - teraz popularne
konto usunięte 2012-10-05, 17:50
Piwo za Mein Herz Brend bo o HAARP wiedzialem niestety wczesniej.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 17:56 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tinio 2012-10-05, 18:01 1
Taaaaa, takie bajki to komu innemu.
Kiedyś też się mówiło że Oko Moskwy (ci co nie wiedzą co to to podpowiem że taka duża antena w matce rosji) wysyła fale i kieruje ludzi do pracy przy reaktorze w Czarnobylu (a właściwie Prypeci, bo Czarnobyl jest 15 kilometrów od elektrowni). Więc sądzę że te bajki o sterowaniu falami ludzkich umysłów są troszkę przesadzone. Jednak mogę się zgodzić co do tego że są one w stanie zmieniać. Pogoda i chmury są w stanie ulec zmianie przy wykorzystaniu tego typu anten.

Pozdrawiam
Zgłoś
oshik 2012-10-05, 18:09
Troche to naciągane ale kto wie?
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 18:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
djpolb 2012-10-05, 18:26 8
Zgłoś
croyna 2012-10-05, 18:38
Rammsteina w to nie mieszaj.
Zgłoś
takija 2012-10-05, 18:49
Ja już dawno antene na babke skierowałem żeby mi rencine oddawała... Zauważyłem że radio maRyja najlepiej na nią działa z tym że nadal ma problem z odczytaniem numeru konta....ten aspekt jeszcze jej sie jebie. Ale pracuje nad tym
Zgłoś
Voltron 2012-10-05, 18:55
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 18:55 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 19:01
niby jak te suszarki do prania wycelować w ziemie??
Zgłoś
Hekko 2012-10-05, 19:04
co to za kawałek w tle filmiku?
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 19:29 1
HAARP HAARPem, ale jak coś jest pisane fontem comic sans to nie da się tego brać na poważnie...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 19:31
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 19:41 1
Purecowstyle napisał/a:

będziecie lekko zaskoczeni odpowiedzią.

Może dlatego, że w tym czasie w Polsce nad naszymi głowami latały migi i jaki z napędem śmigłowym a nie odrzutowym? Nie, to nie może być to...
Jak łaczycie fakty, to łącznie wszystkie ich aspekty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem