podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'Christopher Paolini
podpis użytkownika
Krok w tył daje szerszą perspektywę1:58 - paint masterz

Btw. "Tęczowe chmury" mogą być po prostu efektem halo, sam takie coś widziałem i mam nawet zdjęcie z Chorwacji z częściowym efektem halo

podpis użytkownika

eh tajny projekt haarp a autor filmiku wydaja sie wiedziec o nim wiecej niz nie jedern inzynier ktory pracuje przy tych antenach, jak to jest takie tajne to skad masz wszystkie info o tym ? kiedys p🤬lili ze rozpylaja cos z samolotow i wydawalo mi sie ze to ten haarp, teraz przyszla pora na anteny ? przyznam ze jest wiele teorii spiskowych, napewno niektore z nich sa prawda, ale poki nie ma twardych dowodow na niektore z nich, to pozostaja one tylko hipotezami, tu trzeba przedstawic fakty ! a o faktach sie nie dyskutuje tylko przyjmuje do wiadomosci.
Projekt nie jest tajny. Nie mówi się jedynie do czego na prawdę to służy (oficjalnie do "badania" jonosfery...). Nie tylko USA mają tą broń, ale również Rosja i Chiny.
lubię takie opowiastki sci-fi
Sci-fi powiadasz? To wsadź łapę do mikrofalówki na 5 sekund i się przekonamy.
Projekt nie jest tajny. Nie mówi się jedynie do czego na prawdę to służy (oficjalnie do "badania" jonosfery...). Nie tylko USA mają tą broń, ale również Rosja i Chiny.
No nie k🤬a projekt haarp nie jest tajny ! Debilu ja wyraznie pisze o projekcie haarp tym 'nie oficjanym' a nie o projekcie do badania jonosfery .
podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'Christopher Paolini

lubię takie opowiastki sci-fi
Witam że HAARP już na Ciebie działa.