Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
s................7 2010-05-05, 21:51
ale maja zabawe
Zgłoś
lesiot 2010-05-05, 22:10 10
Dziś w pracy koło 13 wziąłem sobie zadania z matury do rozwiązania. Pierwsze te z testem wybory zrobiłem w pamięci, w jakieś 15-20 minut...
Te opisowe... przy kilku może spędziłem więcej niż 5 minut.
Całość do zrobienia w około godzinę... maturę pisałem 8 lat temu, dziś robiłem praktycznie bez przygotowania ot tak z doskoku.
Jak ktoś poziomu podstawowego nie zda... to naprawdę reprezentuje żałośnie niski poziom i lepiej, żeby sam nawet na zakupy nie chodził.
Zgłoś
X................l 2010-05-05, 22:27
Jak to dzisiaj pisałem to przy kilku zadaniach z konsternacją zastanawiałem się gdzie ten haczyk i czy to aby test gimnazjalny nie jest Nie rozumiem tego całego narzekania i nie wierze żeby ktoś (mając jeszcze wszystkie wzory) mogł tego nie zdac...
Zgłoś
Styku 2010-05-05, 22:33 3
@upup, @up:
Ty to wiesz, ja to wiem, jak widać inni userzy generalnie też. Ale prawda jest taka, że całe tabuny będą jęczeć tak jak Ci hakerzy. I pewnie sporo osób też nie zda.

Pisałem, mam już za sobą. Przeciętniak po gimnazjum powinien być w stanie napisać to na ponad 50%. Prawie wszystko albo powinien umieć, albo ma na "karcie" wzorów opisane lepiej niż w podręczniku do matematyki.
Karcie piszę w cudzysłowie, bo w rzeczywistości była to książeczka formatu A4, bodaj 25 stron i spis treści.

Taką maturę to ja sobie z wszystkich przedmiotów mogę pisać.
Zgłoś
p................1 2010-05-05, 22:34 2
ten "chaczyk" był na polskim
Zgłoś
X................l 2010-05-05, 22:50
pawian1991 napisał/a:

ten "chaczyk" był na polskim

Powinienem był zacząc narzekac, czemu jako ścisłowiec mam go pisac Uwielbiam żywe słowniki ortograficzne przyp🤬zielające się do każdego błedu
Zgłoś
F................g 2010-05-05, 22:52
Wy w ogóle to wszyscy jesteście "Geniusze" tfu...
Zgłoś
Zdunkov 2010-05-05, 23:31
@up
czy trzeba być geniuszem, żeby pamiętać z gimnazjum, że każda liczba podniesiona do potęgi zerowej daje 1 ?
Zgłoś
miskolargol 2010-05-05, 23:42
Polak potrafi a jaka c🤬jaka
Zgłoś
A................r 2010-05-06, 0:25
Styku napisał/a:

Po c🤬ju hakerzy, jak im matura z matematyki przeszkadza
Matematyka stanowi 99% informatyki, więc zasadniczo nie ogarniam akcji.

dokładnie. jestem na informatyce i pierwsze 1.5 roku to była prawie sama analiza matematyczna, algebra, matematyka dyskretna, statystyka i chgw co jeszcze...

Xarandel napisał/a:

Powinienem był zacząc narzekac, czemu jako ścisłowiec mam go pisac Uwielbiam żywe słowniki ortograficzne przyp🤬zielające się do każdego błedu

Kolega się na niego nie denerwuje. Dobrze, że są tacy. Pisownia wszędzie schodzi na psy(u mnie również). Ktoś musi przywracać w tym porządek.
Zgłoś
Asmodea22 2010-05-06, 0:58
podciepajta lepiej arkusz jak ktoś dorwie
Zgłoś
C................u 2010-05-06, 1:02
FOR THE HORDE!

/bur

@topic
Też zdawałem 5 lat temu, bez przymusu i nie zdałem hehe Dopiero na poprawce
Zgłoś
a................d 2010-05-06, 2:33
Adder napisał/a:

dokładnie. jestem na informatyce i pierwsze 1.5 roku to była prawie sama analiza matematyczna, algebra, matematyka dyskretna, statystyka i chgw co jeszcze...

Kolega się na niego nie denerwuje. Dobrze, że są tacy. Pisownia wszędzie schodzi na psy(u mnie również). Ktoś musi przywracać w tym porządek.

Matma rozwija logiczne myślenie, kojarzenie faktów itd. Prawdziwi hakerzy sami się uczą (znałem dwóch). W szkole uczą tego czego nie powinni Nie pamiętam, w której części to mówi Polecam hilm o hakerach na youtube zrobiony przez National Geographics ;]
Zgłoś
P................e 2010-05-06, 7:12
Adder napisał/a:

Pocieszaj mnie dalej , ja się jeszcze męcze się z tym łajdactwem =<
Zgłoś
W 2010-05-06, 10:30 3
zdana matura i edukacja wyższa nie jest obowiązkowa, więc powinna być na tyle trudna, żeby idioci nie dostawali się na studia. niech sie nauczą dobrze spawać/kłaść tynki/obsługiwać koparkę. za mało mamy w tych dziedzinach fachowców, kasa z tego jest, a przydało by się, żeby ktoś to robił w końcu dobrze.
a matma maturalna (nie mylić z matematyką) to schematy. na pamięć się można nauczyć, jak ktoś średnio kreatywny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie