📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziś w pracy koło 13 wziąłem sobie zadania z matury do rozwiązania. Pierwsze te z testem wybory zrobiłem w pamięci, w jakieś 15-20 minut...
Te opisowe... przy kilku może spędziłem więcej niż 5 minut.
Całość do zrobienia w około godzinę... maturę pisałem 8 lat temu, dziś robiłem praktycznie bez przygotowania ot tak z doskoku.
Jak ktoś poziomu podstawowego nie zda... to naprawdę reprezentuje żałośnie niski poziom i lepiej, żeby sam nawet na zakupy nie chodził.
Te opisowe... przy kilku może spędziłem więcej niż 5 minut.
Całość do zrobienia w około godzinę... maturę pisałem 8 lat temu, dziś robiłem praktycznie bez przygotowania ot tak z doskoku.
Jak ktoś poziomu podstawowego nie zda... to naprawdę reprezentuje żałośnie niski poziom i lepiej, żeby sam nawet na zakupy nie chodził.

Jak to dzisiaj pisałem to przy kilku zadaniach z konsternacją zastanawiałem się gdzie ten haczyk i czy to aby test gimnazjalny nie jest
Nie rozumiem tego całego narzekania i nie wierze żeby ktoś (mając jeszcze wszystkie wzory) mogł tego nie zdac...

@upup, @up:
Ty to wiesz, ja to wiem, jak widać inni userzy generalnie też. Ale prawda jest taka, że całe tabuny będą jęczeć tak jak Ci hakerzy. I pewnie sporo osób też nie zda.
Pisałem, mam już za sobą. Przeciętniak po gimnazjum powinien być w stanie napisać to na ponad 50%. Prawie wszystko albo powinien umieć, albo ma na "karcie" wzorów opisane lepiej niż w podręczniku do matematyki.
Karcie piszę w cudzysłowie, bo w rzeczywistości była to książeczka formatu A4, bodaj 25 stron i spis treści.
Taką maturę to ja sobie z wszystkich przedmiotów mogę pisać.
Ty to wiesz, ja to wiem, jak widać inni userzy generalnie też. Ale prawda jest taka, że całe tabuny będą jęczeć tak jak Ci hakerzy. I pewnie sporo osób też nie zda.
Pisałem, mam już za sobą. Przeciętniak po gimnazjum powinien być w stanie napisać to na ponad 50%. Prawie wszystko albo powinien umieć, albo ma na "karcie" wzorów opisane lepiej niż w podręczniku do matematyki.
Karcie piszę w cudzysłowie, bo w rzeczywistości była to książeczka formatu A4, bodaj 25 stron i spis treści.
Taką maturę to ja sobie z wszystkich przedmiotów mogę pisać.

pawian1991 napisał/a:
ten "chaczyk" był na polskim
Powinienem był zacząc narzekac, czemu jako ścisłowiec mam go pisac

@up
czy trzeba być geniuszem, żeby pamiętać z gimnazjum, że każda liczba podniesiona do potęgi zerowej daje 1 ?
czy trzeba być geniuszem, żeby pamiętać z gimnazjum, że każda liczba podniesiona do potęgi zerowej daje 1 ?

FOR THE HORDE!
/bur
@topic
Też zdawałem 5 lat temu, bez przymusu i nie zdałem hehe
Dopiero na poprawce
/bur
@topic
Też zdawałem 5 lat temu, bez przymusu i nie zdałem hehe

Adder napisał/a:
dokładnie. jestem na informatyce i pierwsze 1.5 roku to była prawie sama analiza matematyczna, algebra, matematyka dyskretna, statystyka i chgw co jeszcze...
Kolega się na niego nie denerwuje. Dobrze, że są tacy. Pisownia wszędzie schodzi na psy(u mnie również). Ktoś musi przywracać w tym porządek.
Matma rozwija logiczne myślenie, kojarzenie faktów itd. Prawdziwi hakerzy sami się uczą (znałem dwóch). W szkole uczą tego czego nie powinni

Adder napisał/a:
dokładnie. jestem na informatyce i pierwsze 1.5 roku to była prawie sama analiza matematyczna, algebra, matematyka dyskretna, statystyka i chgw co jeszcze...
Pocieszaj mnie dalej , ja się jeszcze męcze się z tym łajdactwem =<

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie