📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obecnie jest :
Kod:
hehe
"Serwer www.cke.edu.pl zbyt długo nie odpowiada."
ooo widze kolega też uzależniony od wowa
ja się wyleczyłem

@up
zgodze sie i watpie zeby jakis "humanista" pokusil sie o hack...
poza tym poziom byl niski, wiec nie wiem o co placza.
zgodze sie i watpie zeby jakis "humanista" pokusil sie o hack...
poza tym poziom byl niski, wiec nie wiem o co placza.

no to walną pewnie trudniejszą mature z matmy w przyszlym roku

po tylu latach przerwy od matury z matmy musieli w koncu dac na początek cos prostego
Nieuchwytni... a jak ich dorwą to będzie płacz że oni nie chcieli, że dla zabawy.
Styku napisał/a:
Pewnie na swojej stronie CKE miała szyderczą wrzute z papieżem w roli głownej...zasadniczo nie ogarniam akcji.

Ekscentryczny napisał/a:
ooo widze kolega też uzależniony od wowa
ja się wyleczyłem
![]()
kolezanka ;D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie