To właśnie jest piękne, że taka osoba pokazuje więcej niż teraz gwiazdy z nba na slam dunk contest, bardziej teraz pokazują kto przeskoczy przez lepsza zabawkę (nie to co kiedyś). Ciekawe jak typek z filmiku cwiczy wyskok, dobry kot.

Na pewno zanim doskoczył pierwszy raz poświęcił na ciężki trening lata. I to się ceni.

cwaniak82 napisał/a:
k🤬a po pierwsze 3 tagi cioto po drugie
Obrazek
30 dychy na karku a zachowujesz się gorzej od zakompleksionego gimbusa... Kto tu jest ciotą?

@up - po prostu chłopaczek chce zwrócić uwagę na siebie
Wiek nie jest wyznacznikiem dojrzałości
A co do filmiku to zawsze jak jakiś o sporcie oglądam to mam ochotę też się zabrać za siebie! Tyle, że czekam chwilkę aż mi przejdzie

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
kolo nieźle śmiga, ale gram "trochę" w kosza i ta obręcz z filmiku jest sporo niżej niż 3.03, stawiam że w ogóle poniżej 3 m
cwaniak82 napisał/a:
k🤬a po pierwsze 3 tagi cioto po drugie
Obrazek
Ja p🤬le, co za k🤬a ciota...
Sam kiedyś potrafiłem zrobić wsada przy wzroście 183. i wiem ile mnie to kosztowało pracy i wysiłku po przez treningi na nogi, brzuch itd.
Nie tak jak gość na filmie, bo to już klasa!
A Ty dalej siedź przed kompem wp🤬laj chipsy i niech Ci bebzon rośnie!
Jest Moc, piwo!
vimeo.com/12909299
Filmik z Kielc kręcony coś koło 2001-02 roku, już sam dokładnie nie pamiętam... na filmiku w 4:35 pakę robi Mumin 171 cm
Filmik z Kielc kręcony coś koło 2001-02 roku, już sam dokładnie nie pamiętam... na filmiku w 4:35 pakę robi Mumin 171 cm