Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Hail Zombiryzm!
Demoness • 2022-01-12, 18:22
Kuleczka 2022-01-13, 7:17 4
Mam nadzieję że go nie uniewinnią z racji na leczenie i dostanie najwyższą karę. On nie zabił ze strachu i podejrzeń w jakimś epizodzie, tylko z premedytacją i planowaniem. Zresztą to oczywiste, gdy spojrzy się na jego sociale i chęć zwrócenia uwagi na swoje nazwisko
Zgłoś
konto usunięte 2022-01-13, 8:29 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
notak 2022-01-13, 9:17
nawet jeśli to on, co z tego,
w każdym środowisku debili nie brakuje
Zgłoś
janlew 2022-01-13, 10:24 1
Nie tylko imię, inicjały, ale i dokładne miejsce się zgadza. Zdjęcie miejsca zdarzenia z Faktu, to ten sam adres o którym koleś śpiewał na YT w diss na sąsiadkę, przynajmniej w Google Maps tak to wygląda:
Fakt:

Google Maps:
Zgłoś
konto usunięte 2022-01-13, 11:05 2
dobry chłopak to był, szkoda mi go
Zgłoś
~Angel 2022-01-13, 11:46 5
jozue napisał/a:

dobry chłopak to był, szkoda mi go

Ciekawe czy "dzień dobry" na klatce mówił
Zgłoś
Proceder01 2022-01-13, 15:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sklozgos 2022-01-13, 19:25
Jak widzę tytuł to od razu widać, że naciagany temat.
Zgłoś
TomaszBukowski 2022-01-14, 8:43 2
Brawo za spostrzegawczość. Miło że na sadolu można spotkać celebrytów znanych z pierwszych stron gazet
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2022-01-18, 17:15
Zgłoś
Demoness 2022-01-27, 16:03 4
Jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości

fakt.pl/wydarzenia/polska/lodz/lodz-morderstwo-63-latki-z-ul-zeligowsk...

Jest tam nawet moje ulubione zdjęcie Mariusza, niestety z cenzurą - tutaj bez:

Zgłoś
Nieuchwytny_Uchwyt 2022-10-23, 0:51
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem