Spokojny haker po swietach.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:01
Ja boję się go oglądać, bo cały czas czuje, że zacznie do mnie drzeć ryja.
...0:23 - jak tam Wam wychodzi....yyyy...karp z dupy? Wytrwałem do 0:32
Jak patrzę na jego żonę to aż zal mnie ściska bo musi się z takim przygłupem użerać. -.-
Normalnie mu idzie po świętach... co on ma normalnego...
Bongman przyznaj się - jesteś żoną Bonza? Bo się wysypał, że ma takową, a że zbieżność Nazwiska - Bon... bo wy tacy hamerykańscy jesteśta postępowe to nazwiska ze przodka se piszeta
Bongman przyznaj się - jesteś żoną Bonza? Bo się wysypał, że ma takową, a że zbieżność Nazwiska - Bon... bo wy tacy hamerykańscy jesteśta postępowe to nazwiska ze przodka se piszeta
jak jeszcze raz usłyszę "NOMANIE" to zawiadomię prokuraturę że jakiś pojeb nęka internet swoją mordą.
filozof XXI wieku to jest, pozwolę sobie zacytować:
"święta święta i po świętach, widzicie (...), no i znowu w kółko, a czas leci i lata schodzą. Wiadomo, jak każdemu, ale trzeba żyć dalej i nie obracać się w drugą stronę tylko iść do przodu,
ja już ponad 12lat słucham hip-hopu różnego"
"święta święta i po świętach, widzicie (...), no i znowu w kółko, a czas leci i lata schodzą. Wiadomo, jak każdemu, ale trzeba żyć dalej i nie obracać się w drugą stronę tylko iść do przodu,
ja już ponad 12lat słucham hip-hopu różnego"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie