Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
contracts 2019-10-31, 15:19 27
Ja bym brał cebule... dokupił boczku i sie zajadał
Zgłoś
p................6 2019-10-31, 15:22 110
Znowu jak co roku jest ból dupy katoli, że to satanistyczne swieto. Fakt c🤬jowe komercyjne świeto, ale juz wole gówniakom dac słodycze niz ksiedzu po koledzie koperte.
Zgłoś
Goldmann 2019-10-31, 15:25 3
@up każde święto jest komercyjne.

Halloween należy jak najszybciej wprowadzić w Polsce jako element naszej kultury.
W USA sklepy zarabiają w c🤬j kasy.
Zgłoś
C................n 2019-10-31, 15:26 16
@up Sprzedaj żonę.
Zgłoś
~Angel 2019-10-31, 15:29 32

podpis użytkownika

Zgłoś
T................3 2019-10-31, 15:32 34
A ja się cieszę, bo przynajmniej dzieciaki mają jaką uciechę. A nie, są zaganianie do kościoła, gdzie ksiądz p🤬li coś o piekle, z czego potem te dzieciaki mają koszmary i nie mogą spać.
Zgłoś
p................6 2019-10-31, 15:33 13
Goldmann napisał/a:

Halloween należy jak najszybciej wprowadzić w Polsce jako element naszej kultury.
W USA sklepy zarabiają w c🤬j kasy.

W USA lubia taki kicz, w Polsce raczej sie nie przyjmie na taka skalę, tak jak w reszcie Europy, gdzie było o wiele wiecej czasu na zaszczepienie tego świeta.

Juz wolałbym swieto zmarłych w wykonaniu meksykańskim jakbym miał wybierać, i byłoby to lepsze od naszych zaduszek. Biesiadowanie i picie na krobach, korowody i maskarada.

TB303 napisał/a:

A ja się cieszę, bo przynajmniej dzieciaki mają jaką uciechę. A nie, są zaganianie do kościoła, gdzie ksiądz p🤬li coś o piekle, z czego potem te dzieciaki mają koszmary i nie mogą spać.

Jak ksiądz p🤬li to zazwyczaj nie mozna spac.
Zgłoś
Byku35 2019-10-31, 15:49 2
up zgłosiłeś to na policję?
Zgłoś
r061071 2019-10-31, 16:33 6
ten c🤬j z cebulką to pewnie z Kalisza cebularz p🤬lony

podpis użytkownika

forza nostra legge
Zgłoś
p................6 2019-10-31, 16:40
Byku35 napisał/a:

up zgłosiłeś to na policję?

Niech sam zgłosi.
Zgłoś
Majst3rShift 2019-10-31, 17:03 2
To w Polsce też tak sie robi :O A nie lepiej po staremu przejść po kolędzie i hajs uzbierać?
Zgłoś
mienki 2019-10-31, 17:25 1
Ja bym siate cebuli z ucieszonym ryjem zgarnął, a te roszczeniowe gnoje jeszcze wybrzydzają.
Zgłoś
S................U 2019-10-31, 17:29 1
Jestem przygotowany na Haloween - motor pod pokrowcem zaparkowany przy portierni. Samochód też. P🤬lone małe c🤬jki
Zgłoś
mygyry 2019-10-31, 17:56 12
Strasznie dużo tu molestowanych chłopców , może stwórzcie jakąś grupę wsparcia dla siebie czy coś?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie