Teraz pytanie do ekspertów, co muszę zażyć by mieć taką samą banie? Z góry dzięki, sylwester tuż tuż

podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimZa moich czasów wystarczył alkohol, a na imprezach zamiast tripować gdzieś po kątach się rozmawiało i tańczyło.
podpis użytkownika
ble bleJak na 23 latka, to masz się czym chwalić.To na bank nie jest jeden specyfik, żarłem kwasy, żarłem grzyby i nigdy nie było takich jazd. Za każdym razem byłem tak zachwycony tym co się dzieje i tak roześmiany wszystkim że nie chce mi się wierzyć w jakieś "zacięcia" jakieś paranoje czy inne gówna wymyślane przez "ekspertów".
Z tego co widzę i co wiem to koleś wp🤬lił pewnie grzyby, doj🤬 to jakimś innym chemicznym gównem, albo dop🤬lił szałwię wieszcza która często powoduje takie jazdy (przestrzegam przed próbami z tym gównem, nie ogarniecie tego co odp🤬li wam wasza psycha... serio). Możliwe też chłop zeżarł po prostu za dużo kwasów albo o takim stężeniu że mu podświadomość odj🤬a seans życia i widzi straszne rzeczy![]()
Czekam teraz na j🤬ych stożkogłowych studentów k🤬a medycyny którzy wypowiedzą się na temat k🤬a wszystkiego jak to mają za zwyczaj na sadolu![]()
Do autora, chcesz mieć dobrą jazdę na sylwka? MDMA ! Żadnego mefedronu nie polecam, masz miesiac ponad na ogarnięcie towaru, kwasy też odpadają bo c🤬jowa zabawa jest jak wp🤬lisz kwasa na imprezie, za dużo się dzieje, spłoszysz się i będzie c🤬jowo, uwierz na słowoWp🤬l sobie pigułę, ale prawdziwą. Jeśli masz możliwość to ogarnij sobie MDMA, gwarantuje Ci że to będzie najlepsza impreza na tym
Możesz też polecieć grubo i ogarnąć 2 DPMP ale to stymulat i tutaj ostrożnie, 2 moich kumpli jebnęło normalnych rozmiarów linie i nie spali po 160 godzin, ani minuty. 2 DPMP bierzesz może z 5 ziarenek i jest spoko
Jako nowość ogarnij sobie GBL, w połączeniu z kwasami żołądkowymi syntezuje do GHB (tabletka gw🤬tu), dolewasz do pepsi i wypijasz, 1-2 ml - beka w c🤬j, pobudzenie, 2-3 - odprężenie i czill, 4-5 zasypiasz jak dziecko
Nie mieszaj tylko z alkoholem bo może to być ostatnia impreza dla Ciebie
![]()
Swój do swego, kolego. To, że miałeś c🤬jowe towarzystwo, które bez dragów nie potrafiło się dobrze bawić, to nie znaczy, że inni mieli c🤬jowsze imprezy od Ciebie. Do mnie ćpają do dziś, drudzy chleją a ja prowadzę sportowy tryb życia i nie widzę powodu dla którego miałbym podzielać przez to ludzi lub imprezy na gorsze lub lepsze. Wszystko zależy od towarzystwa, nie od wspomagaczy jak to u Ciebie jest z tego co napisałeś.
Dziwne, bo za moich bez amfy czy guzów to się nie ruszało z domu. Coś Ci się poj🤬o z czasami, albo po prostu chodziłeś na c🤬jowe imprezy.
Daj mu spokój, przecież musi się czymś w życiu pochwalić.SiaraSiarzewski zna sie na tym jak brac dragi dla najlepszego efektu, ale gowno wie o tym co tam sie naprawde stalo.