Haluny
konto usunięte
• 2014-11-22, 23:39
Niezłą korbe ma ziomuś
Teraz pytanie do ekspertów, co muszę zażyć by mieć taką samą banie? Z góry dzięki, sylwester tuż tuż

hehe
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haha on się przemienia w wilkołaka. Już wyje
konto usunięte
2014-11-22, 23:57
dezomorfina jak nic
konto usunięte
2014-11-23, 0:00
jestem ekspertem.
odp:
nic nie bierz, po prostu bądź sobą!
konto usunięte
2014-11-23, 0:02
rubaszny_rollo napisał/a:
jestem ekspertem.
odp:
nic nie bierz, po prostu bądź sobą!
Aha, ok
Kolo się wkręcił, że jest lokomotywą na wstecznym.
konto usunięte
2014-11-23, 0:53
Obudził się po 20 latach śpiączki i przeczytał wiadomości.
Jestem ekspertem
Widzi ducha pracownika ZUS-u. Potwierdzone info
konto usunięte
2014-11-23, 1:08
SiaraSiarzewski "matka wie że ćpiesz?" . Nie no ja żartowałem, ale może inny sadol skorzysta hehe
Brak śladów na śniegu wskazuje że koleś lewituje
SiaraSiarzewski,
Na wstępie chciałem zaznaczyć,że nie neguję Twoich doświadczeń,aczkolwiek trzeba pamiętać,że każdy organizm/umysł jest inny i są czasami wyjątki od reguły.Ludzie różnie reagują na różnego typu specyfiki.
Ja ze swojej strony mogę polecić DMT.
Wiadomo,wszystko jest dla ludzi byleby z umiarem i odpowiednio do humoru,otoczenia i sytuacji bo po wszystkim można mieć krzywą fazę i zniechęcić się do wielu rzeczy.
Tam u góry kolega dał dobry wykład. Na pewno nie grzyby i kwas, gość ma za ciężko, i widać, że to nie jest strach chwilowy, jakas taka wkrętka lewa, tylko ciężka jazda. Doprowadził się do niebezpiecznego stanu, w którym człowiek zapomina, że się naćpał. Jeśli do tego dojdzie to bomba przejmuje nad Tobą wszelką kontrolę.