Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Haluny
Konto usunięte • 2014-11-22, 23:39
Niezłą korbe ma ziomuś

Teraz pytanie do ekspertów, co muszę zażyć by mieć taką samą banie? Z góry dzięki, sylwester tuż tuż hehe
Zgłoś
Jason559 2014-11-22, 23:50 40
haha on się przemienia w wilkołaka. Już wyje
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-22, 23:57
dezomorfina jak nic
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-23, 0:00 3
jestem ekspertem.

odp:
nic nie bierz, po prostu bądź sobą!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-23, 0:02 15
rubaszny_rollo napisał/a:

jestem ekspertem.

odp:
nic nie bierz, po prostu bądź sobą!

Aha, ok
Zgłoś
cys23 2014-11-23, 0:08 1
Ra zpo grzybach wkręciło mi się cos kiepskiego, c🤬jowe kolory i tak dalej, ale się zeżygałem i przeszło
Zgłoś
Daedra 2014-11-23, 0:34 21
Kolo się wkręcił, że jest lokomotywą na wstecznym.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-23, 0:53 3
Obudził się po 20 latach śpiączki i przeczytał wiadomości.
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2014-11-23, 0:54 110
To na bank nie jest jeden specyfik, żarłem kwasy, żarłem grzyby i nigdy nie było takich jazd. Za każdym razem byłem tak zachwycony tym co się dzieje i tak roześmiany wszystkim że nie chce mi się wierzyć w jakieś "zacięcia" jakieś paranoje czy inne gówna wymyślane przez "ekspertów".
Z tego co widzę i co wiem to koleś wp🤬lił pewnie grzyby, doj🤬 to jakimś innym chemicznym gównem, albo dop🤬lił szałwię wieszcza która często powoduje takie jazdy (przestrzegam przed próbami z tym gównem, nie ogarniecie tego co odp🤬li wam wasza psycha... serio). Możliwe też chłop zeżarł po prostu za dużo kwasów albo o takim stężeniu że mu podświadomość odj🤬a seans życia i widzi straszne rzeczy

Czekam teraz na j🤬ych stożkogłowych studentów k🤬a medycyny którzy wypowiedzą się na temat k🤬a wszystkiego jak to mają za zwyczaj na sadolu

Do autora, chcesz mieć dobrą jazdę na sylwka? MDMA ! Żadnego mefedronu nie polecam, masz miesiac ponad na ogarnięcie towaru, kwasy też odpadają bo c🤬jowa zabawa jest jak wp🤬lisz kwasa na imprezie, za dużo się dzieje, spłoszysz się i będzie c🤬jowo, uwierz na słowo Wp🤬l sobie pigułę, ale prawdziwą. Jeśli masz możliwość to ogarnij sobie MDMA, gwarantuje Ci że to będzie najlepsza impreza na tym Możesz też polecieć grubo i ogarnąć 2 DPMP ale to stymulat i tutaj ostrożnie, 2 moich kumpli jebnęło normalnych rozmiarów linie i nie spali po 160 godzin, ani minuty. 2 DPMP bierzesz może z 5 ziarenek i jest spoko Jako nowość ogarnij sobie GBL, w połączeniu z kwasami żołądkowymi syntezuje do GHB (tabletka gw🤬tu), dolewasz do pepsi i wypijasz, 1-2 ml - beka w c🤬j, pobudzenie, 2-3 - odprężenie i czill, 4-5 zasypiasz jak dziecko Nie mieszaj tylko z alkoholem bo może to być ostatnia impreza dla Ciebie
Zgłoś
rogal141 2014-11-23, 0:55 1
Jestem ekspertem

Widzi ducha pracownika ZUS-u. Potwierdzone info
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-23, 1:08
SiaraSiarzewski "matka wie że ćpiesz?" . Nie no ja żartowałem, ale może inny sadol skorzysta hehe
Zgłoś
lukrar8 2014-11-23, 2:46 8
pojade klasykiem
Zgłoś
Sajmonowski 2014-11-23, 2:52 11
Brak śladów na śniegu wskazuje że koleś lewituje
Zgłoś
Polak1988 2014-11-23, 3:19 3
SiaraSiarzewski,

Na wstępie chciałem zaznaczyć,że nie neguję Twoich doświadczeń,aczkolwiek trzeba pamiętać,że każdy organizm/umysł jest inny i są czasami wyjątki od reguły.Ludzie różnie reagują na różnego typu specyfiki.

Ja ze swojej strony mogę polecić DMT.

Wiadomo,wszystko jest dla ludzi byleby z umiarem i odpowiednio do humoru,otoczenia i sytuacji bo po wszystkim można mieć krzywą fazę i zniechęcić się do wielu rzeczy.
Zgłoś
FryzjerZG 2014-11-23, 3:21 16
Tam u góry kolega dał dobry wykład. Na pewno nie grzyby i kwas, gość ma za ciężko, i widać, że to nie jest strach chwilowy, jakas taka wkrętka lewa, tylko ciężka jazda. Doprowadził się do niebezpiecznego stanu, w którym człowiek zapomina, że się naćpał. Jeśli do tego dojdzie to bomba przejmuje nad Tobą wszelką kontrolę.

podpis użytkownika

ble ble
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie