👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wyszło jak by to miał byś film sensacyjny, hamerykańce mogli by sie zdziwić podczas seansu, widząc wcześniej taki trailer

Killerowi nie potrzeba amerykańskiej wersji, bez tego jest jedną z najlepszych i ostatnich, wartych polecenia polskich komedii

Amerykanie kupili scenariusz i podobno próbowali coś nakręcić ale im nie wyszło. Nie przeskoczyli tego, że Kiler jest praktycznie nieprzekładalny bez straty wartości humorystycznych

Użytkownik: BureX
Rodzaj Trolla: Adwokat
Opis: Troll, który wpierw mocno przytrolluje (bez powodu kogoś wyzwie, czy po prostu jebnie flame), a potem na siłę będzie starał się siebie samego wybronić
Rodzaj Trolla: Adwokat
Opis: Troll, który wpierw mocno przytrolluje (bez powodu kogoś wyzwie, czy po prostu jebnie flame), a potem na siłę będzie starał się siebie samego wybronić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie