Sadole.
Pamiętajcie o swoich bliskich na cmentarzach. I pilnujcie się aby za rok na Wszystkich Świętych nie zapalano Wam lampek

No brawo, brawo światowcu
nie widzisz w jaki nadęty bufoniasty sposób piszesz, co nie ?
Mamy do ciebie prośbę. Ja i 90% sadoli. Jak piszesz do nas to zdejm najpierw warę z nosa. Dolną.
podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,RufuZ, wytyka się błędy tego typu, ponieważ oznaczają one, że nie zgłębiłeś dobrze tematu i jesteś nieoczytany. Gdybyś był, nie robiłbyś tych błędów. W ten sposób wychodzi tylko na to, że "jarasz się" słowem, nie wiedząc nawet co ono oznacza. Wolałbyś być poganinem? A wiesz, że ich religii nie zrekonstruowano i że jest to na chwilę obecną niemożliwe? Jeśli wiesz (a nie wiesz), to w jaki sposób chcesz być kimś o kim nikt na świecie współcześnie nie ma zbyt dużego pojęcia? I tak, jestem ekspertem, mam prawo wypowiadać się o tych sprawach - faktycznie jestem uczonym. Znajdę też dla Ciebie określenie, które będzie być może pasować: religijność późnej nowoczesności społeczeństwa sieci.
podpis użytkownika
[url=http://userbars.pl/Inne/Userbar/23532,Dysleksja.htm]podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Ale jesteście kozakami
Poganie i te sprawy. Szacuneczek.
LOL k🤬a co to ma być do c🤬ja? Najbardziej lewacki, najbardziej zj🤬y post jaki widziałem od baaardzo dawna, ma 157 piw? No chyba sobie k🤬a jaja robicie.
Chcesz być zjebie poganinem? To wyp🤬alaj tu:
Ja p🤬le k🤬a... wszystko co macie tępe p🤬lone lewackie zjeby ĘĄ zawdzięczacie chrześcijaństwu. Życzył bym wam k🤬a, żeby was właśnie doj🤬i islamiści albo inne k🤬a poganistyczne gówna. Niech was dorwą, r🤬ają w dupska, gw🤬cą wasze kobiety i zdychajcie, powoli k🤬a, z jajami we własnym gardle i łzami w oczach. Rzekłem k🤬a, a niech się stanie wola ma!
Czyli co ? że "prawdziwy" znicz to co ? jest bardziej "uduchowiony" ? A może dym dostaje się w "zaświaty" ? hahaalbo ogień ? Albo światło znicza widzą "wasi bliscy w niebie" ?
hahah
ale tylko te z ognia bo z diody mają zbyt równomierną polaryzację i sa monochromatyczne ?
haha
![]()
Ludzie ! p🤬lnijcie w te łby zakute a potem uświadomcie sobie jedną prawdę że czy postawisz znicz czy nie to jest dokładnie jeden h🤬j dla tych co już ich nie ma. A dlaczego jeden h🤬j ? Bo już ICH NIE MA ! K🤬a czemu ludziom proste rzeczy przychodzą do łbów tak trudno...
Acha nie jeden h🤬j ! Bo co sąsiedzi powiedzą przecież jak nie postawię na kogoś grobie znicza, tak ? No i w tv gadają i w marketach 1/3 powierzchni to znicze i ludzie je kupują na kilogramy to pewnie mają rację... najlepiej chyba jednak kupić "na wszelki wypadek"... haha ludzie k🤬a...
@up
Tak. Specjalnie dla ciebie, na twoje nieszczęście nie skasuję konta.
I do c🤬ja do jakiego błędu ???![]()
Masz halucynacje jekieś ? takie sytuacje ?
zaczynam mieć wrażenie że sobie do wieku w profilu tak z 10 lat dodałeś sobie... a jak nie to tym gorzej zauważ...
![]()
nagle z 80 paru lat zmieniłeś na 37 ? Dojrzałe zachowanie nie ma co.
(...)Ale jak umiera Ci matka, to ostatnie, co chcesz widzieć na jej grobie, to badziewne świecidełka(...)
podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,