Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Hameryka
j4bolbp • 2013-10-27, 14:29

Sadole.
Pamiętajcie o swoich bliskich na cmentarzach. I pilnujcie się aby za rok na Wszystkich Świętych nie zapalano Wam lampek
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-27, 21:43
Everizon napisał/a:

No brawo, brawo światowcu nie widzisz w jaki nadęty bufoniasty sposób piszesz, co nie ?
Mamy do ciebie prośbę. Ja i 90% sadoli. Jak piszesz do nas to zdejm najpierw warę z nosa. Dolną.

Dobrze radykalny ateisto, skasuj już konto bo dalej nie potrafisz się przyznać do błędu, a tacy ludzie są najgorsi w dzisiejszych czasach.

Nie jestem "bufoniasty" BTW, tylko pewny siebie
Zgłoś
Everizon 2013-10-27, 21:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-27, 21:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
I2ufu5 2013-10-27, 21:56
Zgłoś
Websterthe1 2013-10-27, 22:17
"No i ch*j tępaku, że zostaliśmy zmuszeni do przyjęcia chrześcijaństwa eony temu? Czy to k***a przeczy tezie, że wszyscy najwybitniejsi wynalazcy, naukowcy, ludzie którzy opracowali kartę praw człowieka, stworzyli trybunały praw człowieka i miliony innych przepisów i "cywilizowanych" praw, które pozwalają wam teraz z🤬by lewakować, byli właśnie CHRZEŚCIJANAMI"
Aha czyli chrześcijaństwo to źródło lewactwa, racja zgadzam sie w 100%. Tarkowski jako gorliwy fan chrzescijanstwa powinienes sie chyba zapoznac co znaczy pojecie sadyzm i od czego pochodzi, jak sie juz dowiesz to moze przesiądziesz sie na fronde albo inny katolicki portal.
Zgłoś
donRafael 2013-10-27, 22:56 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-28, 8:54
Zgłoś
Animaru 2013-10-28, 9:23 1
Większość z was gówno wie o rodzimowierstwie słowiańskim, nawet nie wiecie jak bliskie jest nam Halloween.
Początek chrystianizacji Polski datuje się na 966 rok, ale pewnie żaden z was nie wie, że wierzenia pogańskie zwalczano u nas aż do wieku XVII, co oznacza, że ta wasza narodowa religia z dziada pradziada, która jest od zawsze, zawładnęła naszym krajem na dobre jakieś 500-600 lat temu.

Halloween to taka namiastka Dziadów więc nie zdziwię się jeśli w Polsce zrobi się tak popularne jak w USA. Może naród przypomni sobie trochę o swoich korzeniach (odciętych przecież nie tak dawno) i zacznie więcej uwagi poświęcać naturze.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-28, 23:05
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-28, 23:21
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-28, 23:34
Zgłoś
Everizon 2013-10-29, 7:50
wernetto napisał/a:

nagle z 80 paru lat zmieniłeś na 37 ? Dojrzałe zachowanie nie ma co.

Co ? haha chyba coś ci się pomieszało. Jakie 80 ? halucynacje masz
A propo wyzwisk. To jedyny twój argument ? Nie ma co jaki dorosły i dojrzały jesteś haha
Pisz sobie dalej o swoim skrzywionym światku (bo w gruncie rzeczy to to co piszesz stanowi tylko o tobie). Lubię obserwować takie "zjawiska".

anna496 napisał/a:

(...)Ale jak umiera Ci matka, to ostatnie, co chcesz widzieć na jej grobie, to badziewne świecidełka(...)

Moja matka nie żyje. Nie postawiłem jej nigdy żadnej świeczki bo uważam to za bezsensowny zabobon lub wykonywanie na rytuałów "na pokaz" sąsiadom. Moja matka "żyje" wciąż w mojej pamięci. I w pamięci mojej rodziny. To prawdziwy hołd dla jej życia kim była i co zrobiła. W tym kontekście naprawdę nie ma znaczenia czy świeczka zawiera wosk czy lit. pozdr
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem