Ten co się napinał teraz przeprasza pięknie
"tak dużo łapek w dół" ;(
pewnie było to przepraszam jak nie to miłej polewki
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-21, 22:23
Szybko szybko wstawiam zanim ktoś mnie wyprzedzi tylko z gróbsza sprawdzę o czym gada.
konto usunięte
2013-01-21, 22:27
Jak nazywa sie tego buraka kanał na YT
spinacie się, a kolega zrobić hłyt martetindody
konto usunięte
2013-01-21, 22:32
oglądałem do końca i mam bekę jaki prostak ale ładnie zagrał skruszonego
nRsl
2013-01-21, 22:32
łks hahahah ;D pozdRo !
Siesta siesta, ma nie dość że rudy , to tępy jak moja szczotka do kibla .
konto usunięte
2013-01-21, 22:57
Na ch....j go tu wrzuciłeś?? Nie pomyłiłeś stronek?
konto usunięte
2013-01-21, 23:03
konto usunięte
2013-01-21, 23:10
jego kanał to polishadam cośtam cośtam. Dobrze że idiota z PL wyjechał, bo z niego konkretny idiota. Jeden kretyn mniej = kraj zmierza w coraz lepsza stronę. Imbecyl sie czepia innego Polaka mieszkającego w USA, po prostu mi żal śmiecia.
I za to tego gościa cenie, Tępić darmozjadów przed ekranami którzy uważają się za Bogów internetu, gdzie w realiach tego świata tak naprawdę są kanapowymi klopsami które się tylko opie******ą i nic ze swoim życiem nie robią. Nic innego jak szukanie wrażeń przez takich "hejterów" w świecie internetu. piwo za filmik