Ktoś będzie miał przej🤬e, współczuję chiefowi w maszynie nadchodzącego dochodzenia.
A w celu przybliżenia jak to możliwe... A no bardzo prosto jak już rozpędzić taką masę, to przy awari silnika głównego (a najprawdopodobniej to się musiało tu stać- bo za sterem pełna obsada wraz z pilotem) oczywiście nie tracisz sterowności (jedynie na moment bo zaraz awaryjne zasilanie się odpala) ale niestety już nie możesz obracać śruba napędowa (w celu - całej wstecz) która potrzebuję silnika głównego i przy takiej rozpędzonej kupie metalu możesz jedynie pomachać sobię płetwa na lewo i prawo co gówno da. W takich przypadkach w kanale można na szybko rzucać kotwicę jeśli jest czas na taką reakcję.
A w celu przybliżenia jak to możliwe... A no bardzo prosto jak już rozpędzić taką masę, to przy awari silnika głównego (a najprawdopodobniej to się musiało tu stać- bo za sterem pełna obsada wraz z pilotem) oczywiście nie tracisz sterowności (jedynie na moment bo zaraz awaryjne zasilanie się odpala) ale niestety już nie możesz obracać śruba napędowa (w celu - całej wstecz) która potrzebuję silnika głównego i przy takiej rozpędzonej kupie metalu możesz jedynie pomachać sobię płetwa na lewo i prawo co gówno da. W takich przypadkach w kanale można na szybko rzucać kotwicę jeśli jest czas na taką reakcję.
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto nie wyj🤬 po pijaku kontenerowcem w pirs.
Carnage666 napisał/a:
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto nie wyj🤬 po pijaku kontenerowcem w pirs.
Co ja Tobie zrobiłem, że chcesz mnie ukamieniować? Przecież się nie znamy!
Bzdura. Wcale nie wszedł na mieliznę i nie przyblokował kanału.
Tu macie komunikat, o zdarzeniu:
gospodarkamorska.pl/statek-uderzyl-w-nabrzeze-kanalu-sueskiego-brak-of...
Tu macie komunikat, o zdarzeniu:
gospodarkamorska.pl/statek-uderzyl-w-nabrzeze-kanalu-sueskiego-brak-of...
Wszedł Zed w przystań jak ten z Pulp Fiction w srakę cz🤬cha
podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Woda w oceanie jest po to żeby się nie kurzyło jak statki hamują 🫠