twojstarywsamychgaciach napisał/a:
Ładnie mechaniczne żyrafy się złożyły, ciekawy ten trailer Horizon 3. Tylko ta woda nie wyszła.
czyli teraz rozładunek ręcznie!!
Śmiejcie się, a to być może wasze zamówienia z ali albo temu. Dostaniecie w lutym.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
smc napisał/a:
Kapitan naj🤬y jak 3/4 naszych wilków morskich. Jak pływałem na statkach, to największy problem z alkoholem miała nasz kadra oficerska. Dopiero po nich Rumuni, ruscy i na końcu Bułgarzy. Co ciekawe, Turcy prawie wcale nie pili, nawet wśród załogi. Nie widzę, pod jaką jest banderą, ale kapitana pewnie już kiedyś spotkałem...
dobry jesteś bajkopisarz, wszystkich znasz i wszystko widziałeś, twoje życie to gotowy scenariusz
Pomagałem utrzymywać porządek na salach restauracyjnych. To była zwykła robota, coś jakby na zmywaku

Pół roku temu jeden też przytarł nam żurawia, ale trafił w miękkie i go nawet nie przesunął. Zwykła obcierka parkingowa nie to co tu XD
to był moment ...
ale przynajmniej naucza się parkować żurawie w bezpiecznej odległości od toru wyścigowego .
right is right
left is not right
ale przynajmniej naucza się parkować żurawie w bezpiecznej odległości od toru wyścigowego .
podpis użytkownika
Miedzymordzieright is right
left is not right
Roskosmos napisał/a:
To jest tak jak się pływa na bębnach a nie na tarczowych
Gowno sie znasz, bebny sa zajebiste, jesli musisz zatrzymac sie raz

Kierowca zostawił hamulce na bazie?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Hamulce zostały w innym porcie.
podpis użytkownika
Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO p🤬lnięty.
Ale wy zdajecie sobie sprawę że na statkach nie ma hamulców? Jeżeli chcesz się zatrzymać to włączasz odpowiednio wcześnie bieg wsteczny.
PR0boszcz napisał/a:
Ale wy zdajecie sobie sprawę że na statkach nie ma hamulców? Jeżeli chcesz się zatrzymać to włączasz odpowiednio wcześnie bieg wsteczny.
Przecież wtedy skrzynie biegów wyp🤬ala!
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.