👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chciał wyprzedzić "na trzeciego" i z tego co widzę, udało mu się to całkiem nieźle

Halman napisał/a:
tak, marki Gerlach...
nie nawidze tego gówna i tego nap🤬lania długowłosych w te bembny
Oscar za oprawę dzwiękową.
Perkusje masz nawet w niektórych lubianych przez Ciebie zespołach Disco Polo i Pop
Zbysław napisał/a:
Perkusje masz nawet w niektórych lubianych przez Ciebie zespołach Disco Polo i Pop

Zabezpieczenie przewożonego towaru również pozostawia wiele do życzenia.
Zbysław napisał/a:
Gerlach to garnki i sztućce. Chyba nie załapałeś halmanowego „żartu”…
cazio napisał/a:
Gerlach to garnki i sztućce. Chyba nie załapałeś halmanowego „żartu”…
Zbychu "które" pisze przez u zwykle, nie wymagaj od niego zbyt wiele.

Zbysław napisał/a:
Słownika ortograficznego też chyba nienawidzisz, czy może nie możesz znieść edukacji w ogóle?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie