👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekaw jestem, czy ta gruba, która wyskoczyła z dzieckiem, przeżyła czy wpadła pod koła. Co za tępa dzida
Albertd napisał/a:
Zamiast siąść za kierownicą i zahamować to uciekają ...
serio są jeszcze ludzie, którzy wymagają logiki od kobiet?
nowynick napisał/a:
serio są jeszcze ludzie, którzy wymagają logiki od kobiet?
To, że związała się z Tobą idiotka, świadczy o Tobie… Tak samo jak z babami, które wiążą się z kretynami i potem narzekają, że wszyscy faceci to kretyni.
Ciągnie swój do swego…
Facet by wsiadł za kółkoby zatrzymał busa, a spasiona baba wrzuciła dziecko pod kołą zeby wyhamować troszke.

jackalski napisał/a:
To, że związała się z Tobą idiotka, świadczy o Tobie… Tak samo jak z babami, które wiążą się z kretynami i potem narzekają, że wszyscy faceci to kretyni.
Ciągnie swój do swego…
Więc nie pisz tu nst razem jaki twój jest ch***** xd
Głupia ruska swołocz. A na tę grubą p🤬dę z gówniakiem nawet nie mam słów.
jackalski napisał/a:
Ciągnie swój do swego…
Miałeś Ty kiedyś kobietę i pokłóciłeś się z nią? Logika tego gatunku nie dotyczy. Tyle
_Yarko_ napisał/a:
Kierowca autobusu zbiegł.
Ale pojawił się Rambo Coco Jumbo...
Wyrzucić dziecko z jadącego autobusu, prosto pod tylne koła, a później sama za nim... No weźcie mnie trzymajcie, nie wiem co bym jej zrobił gdybym to zobaczył.
Przynajmniej był ogarnięty przechodzień co wskoczył do kabiny i zahamował, a ta genialna wpadła na pomysł żeby wyskoczyć.
Przynajmniej był ogarnięty przechodzień co wskoczył do kabiny i zahamował, a ta genialna wpadła na pomysł żeby wyskoczyć.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie