👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bobrełę, za mlody jestes by pamietac ten dzwiek, uwierz mi byl to koszmarny odgłos
Jestem z rocznika 92, ale modema to ja takiego nie mialem.
Jedynie ten dzwiek kojazy mi sie z call of duty MW. Przy loadingu takie dzwieki byly.
Jedynie ten dzwiek kojazy mi sie z call of duty MW. Przy loadingu takie dzwieki byly.

IRC to były czasy,ogniska popijawy,boty,przejmowanie kanałów,lamerskie linkowanie mleczarzy :] konta shell, servery, cc , ipv4 ,ipv6
wymienić się za konto z *jp rarytas czy innym zagraniczniakiem
Nie wspomnę o swojej domenie :] aż się chyba się najebię z rana i wrócę do przeszłości ;]

To były czasy... Telekomunikacja Polska S.A i pakiet 30 godzin za 60 zł... I pilnowanie żeby tych zasranych 30 godzin nie przekroczyć, bo opłaty za przekroczenie były wysokie.
"Wyłaź z tego internetu, bo zadzwonić chcę!"
"Wyłaź z tego internetu, bo zadzwonić chcę!"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie