📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:05

Jestem z Katowic i serdecznie zapraszam, miasto coraz ładniejsze. A co do Ruchu Autonomii Śląska, tacy ludzie byli, są i będą. Tak więc nie warto zaprzątać sobie tym głowy.

Co do RAŚu, jest to banda farbowanych lisów ze Sosnowca (który nie ma nic wspólnego ze Śląskiem). Ich poglądy utopijne - państwo w państwie. Na dodatek w koalicji z PO w Sejmiku Śląskim...

Ja bym im dał autonomie. Zapewnił sobie drogi do kopalni (bo złoża to własność Polski oczywiście) i niech sobie robią co chcą.
Bo im nie chodzi o autonomie tylko o to co jest pod ziemią, bez tego to raz dwa by się skończyło oddzielanie Śląska.
Pozdrawiam znad morza.
Bo im nie chodzi o autonomie tylko o to co jest pod ziemią, bez tego to raz dwa by się skończyło oddzielanie Śląska.
Pozdrawiam znad morza.
Radoslav77 napisał/a:
Ja bym im dał autonomie. Zapewnił sobie drogi do kopalni (bo złoża to własność Polski oczywiście) i niech sobie robią co chcą.
Pozdrawiam znad morza.
A jak myślisz co by było jakby Polska nie dostowała pieniedzy z tego co je tukej pod ziemią??
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie