Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hanys o hanysach
Halman • 2012-12-04, 5:16

RAŚ w oczach Bercika... tak, chcę burzy mózgów hanysów i goroli o "państwie śląskim"
Zgłoś
c................l 2012-12-04, 8:30 1
A ja tam lubię tego małego c🤬jka
Zgłoś
dumad 2012-12-04, 8:54 3
tez nie lubię worszowioków huehue

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
w................8 2012-12-04, 9:46 9
Jaka dyskusja? O czym ? Przecież nawet Bercik wyśmiał ten kretyński pomysł w powyższym filmie.

A tak poza tym, po co tam ktoś miałby k🤬a jechać, na wakacje? Stawiajcie ten mur
Zgłoś
remi1982 2012-12-04, 11:05 5
Jestem z Katowic i serdecznie zapraszam, miasto coraz ładniejsze. A co do Ruchu Autonomii Śląska, tacy ludzie byli, są i będą. Tak więc nie warto zaprzątać sobie tym głowy.

podpis użytkownika

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
Q................z 2012-12-04, 18:29 4
Jedynym minusem jest to, że na Śląsku jest ogólnie syf. Ja nie wiem czy tam włodarze nie chcą inwestować w miasta czy jak. Brudne, stare kamienice, c🤬jowe drogi i często dziwni ludzie. Nie tyczy się to wszystkich miast rzecz jasna, no ale jak ktoś był w tamtych stronach choć raz to się ze mną zgodzi.
Zgłoś
Kajmel 2012-12-04, 18:32
Co do RAŚu, jest to banda farbowanych lisów ze Sosnowca (który nie ma nic wspólnego ze Śląskiem). Ich poglądy utopijne - państwo w państwie. Na dodatek w koalicji z PO w Sejmiku Śląskim...
Zgłoś
porter 2012-12-04, 18:33 1
Autonomiczny Śląsk nie byłby taki zły
Te warszawiackie k🤬y nie miałyby co do garnka włożyć To na Śląsku są technologie i jest przemysł oraz praca dla ludzi.
Zgłoś
g................o 2012-12-04, 18:47
A idź w chój z takim gównem. I gówno prawda że na śląsku jest praca. Tzn zależy dla kogo bo na budowach czy coś to wszędzie jest
Zgłoś
R................7 2012-12-04, 18:51 2
Ja bym im dał autonomie. Zapewnił sobie drogi do kopalni (bo złoża to własność Polski oczywiście) i niech sobie robią co chcą.
Bo im nie chodzi o autonomie tylko o to co jest pod ziemią, bez tego to raz dwa by się skończyło oddzielanie Śląska.
Pozdrawiam znad morza.
Zgłoś
Vante 2012-12-04, 18:54 10
Górny Śląsk - syf, Warszawa - cwaniaczki, Poznań - wsióry i zacofańcy... Przez takie zawistne/zazdrosne k🤬y jak wy ciągle stoimy w miejscu zamiast iść do przodu.
Zgłoś
wangog 2012-12-04, 18:57
człowiek, który uważa się za "Ślonzoka" a robi im najwięcej wstydu - idz pan w c🤬j Hanke.
Zgłoś
Stoho 2012-12-04, 19:10
Radoslav77 napisał/a:

Ja bym im dał autonomie. Zapewnił sobie drogi do kopalni (bo złoża to własność Polski oczywiście) i niech sobie robią co chcą.
Bo im nie chodzi o autonomie tylko o to co jest pod ziemią, bez tego to raz dwa by się skończyło oddzielanie Śląska.
Pozdrawiam znad morza.

A jak myślisz co by było jakby Polska nie dostowała pieniedzy z tego co je tukej pod ziemią??
Zgłoś
Magik2501 2012-12-04, 19:22
Dobra pompa z autonomii Śląska i RAŚu nie jest zła

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
speedster 2012-12-04, 19:25 6
Quarez napisał/a:

Jedynym minusem jest to, że na Śląsku jest ogólnie syf. Ja nie wiem czy tam włodarze nie chcą inwestować w miasta czy jak. Brudne, stare kamienice, c🤬jowe drogi i często dziwni ludzie. Nie tyczy się to wszystkich miast rzecz jasna, no ale jak ktoś był w tamtych stronach choć raz to się ze mną zgodzi.

C🤬jowe drogi?Co ty człowieku p🤬lisz? Nawet Warszawa nie ma takich dróg jak Śląsk.Węzły komunikacyjne Śląsk ma bardzo dobre,a że same nawierzchnie dostają w dupę przez nasz klimat,sól i szkody górnicze to już inna bajka.

A na marginesie to mieliśmy bardzo fajną kasę chorych...tylko znalazły się k🤬y w warszawce i wcisnęły nos

podpis użytkownika

Ni hoooya!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie