Jakby to zrobili znani kompozytorzy, gdyby nadal żyli i mieli szansę na napisanie tego hitu: Beethoven, Chopin, Brahms, Bach i Mozart?
j🤬a ma skilla
a już się napaliłem, że to Martha Argerich.
genialne, niestety na tym portalu dostanie tylko pare piwek
Nie chcę pisać wulgarnie, ale to znak czasów. Ten temat ma 2x mniej piw od tego na dole [denna parodia dennej plastikowej 15-latki pokazującej cycki]. Ja wiem, że nie każdy miał okazję uczyć się gry na instrumencie, ale tych wybitnych kompozytorów można posłuchać za darmo w necie. Ta kobieta naprawdę świetnie to przedstawiła i film mi strasznie zaimponował. Wielki piwo ode mnie. Doda zginie, Britney Spears się już rozłoży, Lady Gaga będzie wcinać klej przez słomkę, a tacy jak Liszt czy Chopin będą wieczni. Ave!
Ale musi palcówkę sobie strzelać zajebiście.
4:00 - 5:00 Mozart w młodości na urodzinach u kumpla: "Ja nie potrafię? Ja!? Potrzymaj mi piwo..."
podpis użytkownika
"Ile szaleństwa i sadyzmu zniesie ten świat?"
Max Bentow – Lalkarka
Kurde no nie powiem, umówiłbym się z taką gdyby była młodsza, lubię utalentowane muzycznie kobitki.
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
P................X
2013-10-07, 9:18
taka ciekawostka dla gimbow, Chopin był Polakiem
PTX napisał/a:
taka ciekawostka dla gimbow, Chopin był Polakiem
I może jeszcze powiesz, że grał na fortepianie?
b................d
2013-10-07, 11:33
Polecam to. Kabaret na najwyższym poziomie...
c................6
2013-10-07, 12:17
Moim zdaniem gdyby Ci kompozytorzy nadal, żyli to by jej spuścili niezły łomot za bezczeszczenie owych dzieł. Nienawidze coverowania klasyki gatunku -.- hate
P................X
2013-10-07, 12:59
OjciecSyna napisał/a:
I może jeszcze powiesz, że grał na fortepianie?
i grał na fortepianie
Prawda jest taka, że nie wiadomo jakby zagrali a to tylko domysły.