Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PanZorro 2017-11-21, 22:07 14
W robocie dostalismy nowe komorki, co by lepiej reagowac gdy cos sie stanie z maszynami. Czasami dostaje 300 smsow na zmiane, a dzwoneczkiem jest muzyka z happy tree friends. W ten sposob niszcze psychike kumpla z pracy.
Zgłoś
Argeusz 2017-11-21, 22:15 7
O k🤬a, pamiętam jak byłem młody i szukałem jakichś fajnych bajek w internecie i znalazłem to trauma na kilka tygodni..

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
glesner1910 2017-11-21, 22:16 10
Szalone lata dwutysięczne

podpis użytkownika

Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić
Zgłoś
adderwlkp 2017-11-21, 23:00 2
Szczenięce lata
Zgłoś
T................a 2017-11-22, 1:16 33
Jedne z pierwszych sadystycznych materiałów, jakie zobaczyłem. Wielu z nas jest tutaj dzięki tej bajce, czy to znaleźliśmy ją umyślnie czy przez przypadek. oddajmy pokłon
Zgłoś
krylo9222 2017-11-22, 2:59 1
Nawet nie odpalam. Masz piwo.
Zgłoś
Gl0BaL 2017-11-22, 4:58 3
Jakby tak pomyśleć to ta bajka spowodowała że zacząłem lubić czarny humor. Chwała jej za to.
Zgłoś
Noside 2017-11-22, 6:23 1
Czemu nie ma tej scenki jak Pan Łoś się golił jadąc samochodem?

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
nano50 2017-11-22, 7:49 1
E tam młodzi Sadole. Myślicie, że dzieci już tego nie oglądają? :/

podpis użytkownika

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
svc2000 2017-11-22, 9:24 1
Nie wiem po co wrzucać godzinna kompilację na sadola, wrzucić jeden, dwa filmiki i wystarczy. Jak ktoś będzie zainteresowany to sobie znajdzie na YT
Zgłoś
kotorminator 2017-11-22, 9:33 1
Netflix ma w swojej ofercie, oglądam.

podpis użytkownika

Pieprzyć głupków.
Zgłoś
M................w 2017-11-22, 10:04 1
Pamiętam jak takie króciutkie odcineczki się przesyłało z telefonu na telefon...szkoda tylko, że pamięci starczyło na max. dwa odcinki. Piękne czasy
Zgłoś
D................a 2017-11-22, 11:26
Jak można było nie wstawić do tej kompilacji intro z tą muzyczką. Śiwetnie wprowadzała w nastrój.
Zgłoś
Mors_Nigra 2017-11-22, 12:54 3
Łoś był najlepszy z całej gromady.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie