👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W robocie dostalismy nowe komorki, co by lepiej reagowac gdy cos sie stanie z maszynami. Czasami dostaje 300 smsow na zmiane, a dzwoneczkiem jest muzyka z happy tree friends. W ten sposob niszcze psychike kumpla z pracy.

Jedne z pierwszych sadystycznych materiałów, jakie zobaczyłem. Wielu z nas jest tutaj dzięki tej bajce, czy to znaleźliśmy ją umyślnie czy przez przypadek. oddajmy pokłon
Jakby tak pomyśleć to ta bajka spowodowała że zacząłem lubić czarny humor. Chwała jej za to.
Nie wiem po co wrzucać godzinna kompilację na sadola, wrzucić jeden, dwa filmiki i wystarczy. Jak ktoś będzie zainteresowany to sobie znajdzie na YT

Pamiętam jak takie króciutkie odcineczki się przesyłało z telefonu na telefon...szkoda tylko, że pamięci starczyło na max. dwa odcinki. Piękne czasy

Jak można było nie wstawić do tej kompilacji intro z tą muzyczką. Śiwetnie wprowadzała w nastrój.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie