W robocie dostalismy nowe komorki, co by lepiej reagowac gdy cos sie stanie z maszynami. Czasami dostaje 300 smsow na zmiane, a dzwoneczkiem jest muzyka z happy tree friends. W ten sposob niszcze psychike kumpla z pracy.
O k🤬a, pamiętam jak byłem młody i szukałem jakichś fajnych bajek w internecie i znalazłem to
trauma na kilka tygodni..

podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.
Szalone lata dwutysięczne

podpis użytkownika
Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić

Jedne z pierwszych sadystycznych materiałów, jakie zobaczyłem. Wielu z nas jest tutaj dzięki tej bajce, czy to znaleźliśmy ją umyślnie czy przez przypadek. oddajmy pokłon
Jakby tak pomyśleć to ta bajka spowodowała że zacząłem lubić czarny humor. Chwała jej za to.
Czemu nie ma tej scenki jak Pan Łoś się golił jadąc samochodem?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
E tam młodzi Sadole. Myślicie, że dzieci już tego nie oglądają? :/
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Nie wiem po co wrzucać godzinna kompilację na sadola, wrzucić jeden, dwa filmiki i wystarczy. Jak ktoś będzie zainteresowany to sobie znajdzie na YT
Netflix ma w swojej ofercie, oglądam.
podpis użytkownika
Pieprzyć głupków.

Pamiętam jak takie króciutkie odcineczki się przesyłało z telefonu na telefon...szkoda tylko, że pamięci starczyło na max. dwa odcinki. Piękne czasy

Jak można było nie wstawić do tej kompilacji intro z tą muzyczką. Śiwetnie wprowadzała w nastrój.
Łoś był najlepszy z całej gromady.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!