Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KiKiZ 2013-12-26, 10:40
BongMan - idź p🤬lić swoje herezje gdzie indziej.

Nie jestem jakimś zagorzałym katolikiem i podchodzę do tego 'pedofilstwa' księży z dystansem no ale k🤬a, bez przesady, to są wyjątki jak wszędzie.
Zgłoś
castagir 2013-12-26, 11:17
Jeszcze j🤬e matoły zapłaczecie za katolami, jak Wam wbije do domu talib z maczetą.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-26, 11:41 3
@up
Do obrony przed muslimami służy broń a nie wymyślony kolega.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-26, 11:43
Dobrowolna opłata i jeszcze podziękowanie, jak ktoś chce to zapłaci, oczywiście zawsze największy ból dupy mają ateiści, żal mi was, nie macie własnych problemów?
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-12-26, 11:43 5
SQT napisał/a:

@Grabarz, Tabernak jest taka zasada, że: "Jesteś ciotą i p🤬deczką życiową, ciśnij po katolikach i Kościele". Bongman ją wyznaje czego dowodem są jego posty w tym temacie.

Nie. Jest taka zasada, że jeżeli ciśniesz po ż🤬dach, muslimach, romach albo murzynach to jesteś spoko śmieszny typek, ale jeśli pojedziesz po katolikach to stajesz się nietolerancyjną, niewykształconą p🤬dą z gimnazjum Wasza hipokryzja jest tak poj🤬a i nieskryta, że głowa mała...
Zgłoś
de_ent 2013-12-26, 12:31
Płeć SQT
@Grabarz, Tabernak jest taka zasada, że: "Jesteś ciotą i p🤬deczką życiową, ciśnij po katolikach i Kościele". Bongman ją wyznaje czego dowodem są jego posty w tym temacie.

U was w Sosnowcu są takie zasady??? I myślisz że reszta kraju ma tak samo?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-26, 14:25
Ofiaruję: ..... mojej dziewczynie wszystki-e kwia-ty Holandii
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-26, 14:51
Takie imienne karty są po to, żeby roznoszący opłatki i zbierający datki nie kradli. Jest na takiej karcie kto dał i ile i jak się hajs w kopercie nie zgadza, to ten co zbierał datki ma w czambo. Poza tym nikt nikogo nie zmusza do wykładania kasy.
Zgłoś
Bembols 2013-12-26, 15:46
Widzę, że nie tylko w ''mojej'' parafii dzieją się takie jaja. U nas ksiądz powiedział, że jak ktoś nie ofiaruje 100 zł rocznie na kościół, to może się pożegnać z kolędą. Wyj🤬e mam na jego łaskę

podpis użytkownika

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Zgłoś
defcon1 2013-12-26, 15:52 2
BongMan to jest dobrowolna ofiara, jak ktoś nie chce, to nie płaci. Z czym masz taki problem...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-27, 1:09
Jaki haracz? Pisze jak byk "dobrowolna ofiara". Chcesz dajesz nie chcesz nie dajesz. Haracz póki co to zdziera z nas rząd i najpierw tymi się trzeba zająć a nie od dupy strony. Będą normalni politycy normalne prawo to nikt nikogo nie oszuka i nie zarobi bezprawnie.
Zgłoś