Heja! Mój pierwszy post

Taką oto kopertę roznosili razem z opłatkiem.... myślę, że komentarz zbędny
Ciekawe czy haracz też można odpisać od podatku?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-26, 11:41
@up
Do obrony przed muslimami służy broń a nie wymyślony kolega.
konto usunięte
2013-12-26, 11:43
Dobrowolna opłata i jeszcze podziękowanie, jak ktoś chce to zapłaci, oczywiście zawsze największy ból dupy mają ateiści, żal mi was, nie macie własnych problemów?
Płeć SQT
@Grabarz, Tabernak jest taka zasada, że: "Jesteś ciotą i p🤬deczką życiową, ciśnij po katolikach i Kościele". Bongman ją wyznaje czego dowodem są jego posty w tym temacie.
U was w Sosnowcu są takie zasady??? I myślisz że reszta kraju ma tak samo?
konto usunięte
2013-12-26, 14:25
Ofiaruję: ..... mojej dziewczynie wszystki-e kwia-ty Holandii
konto usunięte
2013-12-26, 14:51
Takie imienne karty są po to, żeby roznoszący opłatki i zbierający datki nie kradli. Jest na takiej karcie kto dał i ile i jak się hajs w kopercie nie zgadza, to ten co zbierał datki ma w czambo. Poza tym nikt nikogo nie zmusza do wykładania kasy.
BongMan to jest dobrowolna ofiara, jak ktoś nie chce, to nie płaci. Z czym masz taki problem...
konto usunięte
2013-12-27, 1:09
Jaki haracz? Pisze jak byk "dobrowolna ofiara". Chcesz dajesz nie chcesz nie dajesz. Haracz póki co to zdziera z nas rząd i najpierw tymi się trzeba zająć a nie od dupy strony. Będą normalni politycy normalne prawo to nikt nikogo nie oszuka i nie zarobi bezprawnie.