Heja! Mój pierwszy post

Taką oto kopertę roznosili razem z opłatkiem.... myślę, że komentarz zbędny
Ciekawe czy haracz też można odpisać od podatku?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każe Ci ktoś to wypełniać?
konto usunięte
2013-12-25, 11:40
Hrodgar napisał/a:
Każe Ci ktoś to wypełniać?
Babcia
konto usunięte
2013-12-25, 12:02
Zapewne dla podpuchy jakiś cygan Ci to podrzucił pod drzwi.
konto usunięte
2013-12-25, 12:26
BongMan już wszyscy wiemy że trauma trwa ale są specjaliści od molestowania dzieci przez księży.
konto usunięte
2013-12-25, 12:45
Kolejny gimbus przeżywa że mu kazali w święta iść do kościoła i nie dali przed kompem siedzieć.
Mkazik1, skoro o tym mówisz, to pewnie tobie dupa pękła na plebanii.
Nie rozumiem logiki wojujących katoli. Każdy, kto skrytykuje kościół, od razu był r🤬any przez księdza, tak? W łeb się jebnij, pajacu.
konto usunięte
2013-12-25, 14:29
BongMan napisał/a:
Mkazik1, skoro o tym mówisz, to pewnie tobie dupa pękła na plebanii.
Nie rozumiem logiki wojujących katoli. Każdy, kto skrytykuje kościół, od razu był r🤬any przez księdza, tak? W łeb się jebnij, pajacu.
Dowiedz się najpierw czym różni się słowo krytykować od obrażać.Gdyby zamienić słowo kościół na synagoga to pewnie już byś tak nie "krytykował".
Obraziłbym kościół gdybym na przykład mówił o nich krzywdzącą nieprawdę. Natomiast pedofilia w kościele jak i galopująca pazerność i hipokryzja tej organizacji została niejednokrotnie potwierdzona i udowodniona nawet przez ich samych, tak więc nie obraziłem kościoła, tylko skrytykowałem zwracając uwagę na oczywiste i wyraźne fakty, o których każdy wie.
konto usunięte
2013-12-25, 16:18
Pomijając zbytnio rozdmuchaną pedofilię to racja z tą pazernością i hipokryzją. Dodałbym jeszcze obżarstwo, kłamstwo, manipulację i wtrącanie się do spraw nie-członków swojej religii.
Muzz
2013-12-25, 17:25
Jak się zadeklarujesz i zapłacisz - będzie to odnotowane. Jeśli się nie zadeklarujesz i nie zapłacisz - także będzie to odnotowane. Po co? Pewnie za xx lat twoje dzieci będą brały ślub czy inne sakramenty - wtedy pójdą ci na rękę albo będą robić problemy

Najgorsze jest to, że tak to działa...