Każe Ci ktoś to wypełniać?
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Konto usunięte
2013-12-25, 12:02
"Haracz dla mafii kościelnej"
"Dobrowolna ofiara dla mojego kościoła"
Haracz i dobrowolna ofiara troszkę się wykluczają... Chyba, że jesteś jedną z tych głupich osób, które boją się, że pójdą do piekła, na samo dno kotła, jeśli nie zapłacą "dobrowolnego haraczu". W wolnym kraju każdy może prosić o pieniądze.
Ja do Kościoła Katolickiego w Polsce nic nie mam poza jednym - wk🤬ia mnie płacenie z publicznych pieniędzy na lekcje religii/etyki prowadzonych przez księży w szkołach. Jeśli komuś zależy, aby ich dzieci były nauczane przez katechetów, to niech płaci z własnej kieszeni. Wtedy taka katecheza będzie bardziej wartościowa, bo lekcje religii w szkołach publicznych to kompletna destrukcja - dzieciaki zachowują się jak bydło i co do zasady nic nie wynoszą z takich lekcji.
Zapewne dla podpuchy jakiś cygan Ci to podrzucił pod drzwi.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Konto usunięte
2013-12-25, 12:26
BongMan już wszyscy wiemy że trauma trwa ale są specjaliści od molestowania dzieci przez księży.
Konto usunięte
2013-12-25, 12:45
Kolejny gimbus przeżywa że mu kazali w święta iść do kościoła i nie dali przed kompem siedzieć.
Mkazik1, skoro o tym mówisz, to pewnie tobie dupa pękła na plebanii.
Nie rozumiem logiki wojujących katoli. Każdy, kto skrytykuje kościół, od razu był r🤬any przez księdza, tak? W łeb się jebnij, pajacu.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Konto usunięte
2013-12-25, 14:29
A przyp🤬alacie się jak kobieta o skarpety pod łóżkiem.
Za darmo klechistan rozdawał opłatek i mi mógł z taką prośbą wystąpić. Na nikogo potępienie nie spadnie jak nie wypełni i nie ofiaruje ani złotówki.
BongMan napisał/a:
Mkazik1, skoro o tym mówisz, to pewnie tobie dupa pękła na plebanii.
Nie rozumiem logiki wojujących katoli. Każdy, kto skrytykuje kościół, od razu był r🤬any przez księdza, tak? W łeb się jebnij, pajacu.
Dowiedz się najpierw czym różni się słowo krytykować od obrażać.Gdyby zamienić słowo kościół na synagoga to pewnie już byś tak nie "krytykował".
podpis użytkownika
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."
Obraziłbym kościół gdybym na przykład mówił o nich krzywdzącą nieprawdę. Natomiast pedofilia w kościele jak i galopująca pazerność i hipokryzja tej organizacji została niejednokrotnie potwierdzona i udowodniona nawet przez ich samych, tak więc nie obraziłem kościoła, tylko skrytykowałem zwracając uwagę na oczywiste i wyraźne fakty, o których każdy wie.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Konto usunięte
2013-12-25, 16:18
Pomijając zbytnio rozdmuchaną pedofilię to racja z tą pazernością i hipokryzją. Dodałbym jeszcze obżarstwo, kłamstwo, manipulację i wtrącanie się do spraw nie-członków swojej religii.
o ile dobrze wiem to parafie nie mają prawa do gromadzenia tego typu danych osobowych ale c🤬j co tam - przecież to kościół więc ten zapis tu nie działa.
Muzz
2013-12-25, 17:25
Jak się zadeklarujesz i zapłacisz - będzie to odnotowane. Jeśli się nie zadeklarujesz i nie zapłacisz - także będzie to odnotowane. Po co? Pewnie za xx lat twoje dzieci będą brały ślub czy inne sakramenty - wtedy pójdą ci na rękę albo będą robić problemy

Najgorsze jest to, że tak to działa...