mirabelek76 napisał/a:
małpy skaczą niedościgle, małpy robią małpie figle...
Nie byłeś na czymś takim to nie p🤬l, też myślałem że to jest poj🤬e a jak mnie kumpel namówił to było tak zajebiście że na każdego hardbassa zap🤬lam w trymiga.

białę koszulki, czarne gacie, biale skarpety, czarne adidasy - zebry k🤬a!
Hiros napisał/a:
Nie byłeś na czymś takim to nie p🤬l, też myślałem że to jest poj🤬e a jak mnie kumpel namówił to było tak zajebiście że na każdego hardbassa zap🤬lam w trymiga.
zamiast siedzieć na sadisticu lepiej zap🤬laj w trymiga z kumplem na hardbassa
ThunderZ napisał/a:
@mirabelek76
To proszę pochwal się jak ty się bawisz..
dzisiaj np ze swoim dzieckiem robiliśmy gipsowe odlewy zwierząt, potem ręcznie je malowaliśmy
podpis użytkownika
Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
a co im te biedne kwiaty zrobiły że muszą po nich chodzić ?
Rozumiem wygłupianie się, ale niszczenie czegoś na co ktoś się napracował (np. ogrodnik albo nawet jakiś kibol właśnie wysłany do robót społecznych), to jest przesada.
Rozumiem wygłupianie się, ale niszczenie czegoś na co ktoś się napracował (np. ogrodnik albo nawet jakiś kibol właśnie wysłany do robót społecznych), to jest przesada.
ֺ napisał/a:
Hmm, widziałem tu filmik z kibicami łks, niepodobni, albo ktoś skłamał.
![]()
Na filmiku w temacie są kibice ŁKS, miejsce - plac wolności, nie jest przypadkowe. Na filmiku który zamieściłeś Ty - sparodiowani kibice RTS'u
Ludzie, trochę obeznania.

Hmmm, czemu ja zawsze jestem w Łodzi nie w porę... Zawsze najciekawsze wydarzenia kulturalne mnie omijają...Co za los
Btw, to nagranie z tego roku?

Btw, to nagranie z tego roku?