👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a co im te biedne kwiaty zrobiły że muszą po nich chodzić ?
Rozumiem wygłupianie się, ale niszczenie czegoś na co ktoś się napracował (np. ogrodnik albo nawet jakiś kibol właśnie wysłany do robót społecznych), to jest przesada.
Rozumiem wygłupianie się, ale niszczenie czegoś na co ktoś się napracował (np. ogrodnik albo nawet jakiś kibol właśnie wysłany do robót społecznych), to jest przesada.
ֺ napisał/a:
Hmm, widziałem tu filmik z kibicami łks, niepodobni, albo ktoś skłamał.
![]()
Na filmiku w temacie są kibice ŁKS, miejsce - plac wolności, nie jest przypadkowe. Na filmiku który zamieściłeś Ty - sparodiowani kibice RTS'u
Ludzie, trochę obeznania.

Hmmm, czemu ja zawsze jestem w Łodzi nie w porę... Zawsze najciekawsze wydarzenia kulturalne mnie omijają...Co za los
Btw, to nagranie z tego roku?

Btw, to nagranie z tego roku?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie