👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne
🔥
Jeszcze zdążę zjechać
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie chce mi się oglądać, podajcie w jakim czasie jest aex na filmiku.

Mom and Death napisał/a:
To są kibice łks'u.
Hmm, widziałem tu filmik z kibicami łks, niepodobni, albo ktoś skłamał.

Cytat:

już hejtują dzieci cyberprzestrzeni.. Nie ważne jaki to klub, nie ważne kto tam jest, nie ważne gdzie to jest, ważne że się umią bawić ^^
Kolba515 napisał/a:
już hejtują dzieci cyberprzestrzeni.. Nie ważne jaki to klub, nie ważne kto tam jest, nie ważne gdzie to jest, ważne że się umią bawić ^^
jak to nazywacie zabawą, to macie nudne życie, współczuję

I co? Można ładnie się bawić? Można!
I to jeszcze bez alkoholu....
I to jeszcze bez alkoholu....

wyjdzie banda takich kretynów, co wszyscy razem mają lekko ponad 100 IQ, puszczą jakąś h🤬jową muzykę, jakieś zj🤬e techno dla biednych umysłowo, drą jape jakby ktoś im za to płacił. Syfią w miejscu publicznym, za co będą musieli zapłacić podatnicy, niszczą mienie publiczne, za co również zapłacą podatnicy. W imię czego? W imię 11 kolesi którzy nap🤬lają kawałek skóry dla garnka złota? Mam nadzieje że ta choroba psychiczna nie jest zakaźna... Co za pojeby k🤬a mać.. Do gazy z takimi sk🤬ielami.
ło k🤬a, tam spora część bez koszulek lata. Nie dość że kretyni to jeszcze pedały j🤬e.. Do gazu!
ło k🤬a, tam spora część bez koszulek lata. Nie dość że kretyni to jeszcze pedały j🤬e.. Do gazu!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie