Cytat:
Zmarnowałem przez Ciebie 4 minuty życia...
Tak trudno wyłączyć po minucie skoro się nie podoba? I już masz 3 minuty życia więcej na walnie konia

podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!
@timmy77
tak się składa, że gram na gitarze i śmieszy mnie to jak ktoś macha ręką bez potrzeby 2 razy więcej. Cover jest ok, sam pewnie bym musiał trochę nad tym posiedzieć. Zwyczajnie wypowiedziałem swoje zdanie.
tak się składa, że gram na gitarze i śmieszy mnie to jak ktoś macha ręką bez potrzeby 2 razy więcej. Cover jest ok, sam pewnie bym musiał trochę nad tym posiedzieć. Zwyczajnie wypowiedziałem swoje zdanie.

zamiast tych h🤬jowych jingli mogłyby być najzwyklejsze klapy:/
Co prawda cover zajebisty, ale ciesz się stary, że nie znasz oryginału bo to Lady Gaga Sraga

podpis użytkownika
Let's rock'n'roll

eh nie ma jak krytykować, że do dupy, beznadzieja, perkusja z syntka itp.
ja Panu stawiam piwko, ponieważ coś mu się chciało zrobić zamiast jak to wspomniał kicolek ciągłego walenia konia
ja Panu stawiam piwko, ponieważ coś mu się chciało zrobić zamiast jak to wspomniał kicolek ciągłego walenia konia

Dobry koleś, wpadł na coś jajcarskiego i ciekawego. Z wersją pierwotną nie ma porównania - cover lepszy
A co do coverów beznadziejnych piosenek - Children of Bodom grające oups I did it again znacie?

A co do coverów beznadziejnych piosenek - Children of Bodom grające oups I did it again znacie?
Cytat:
Tak trudno wyłączyć po minucie skoro się nie podoba? I już masz 3 minuty życia więcej na walnie konia
![]()
Czekałem do końca z nadzieją, że ktoś wpadnie do tego pokoju i go zadźga/zgw🤬ci/spuści na twarz.... Niestety się k🤬a zawiodłem.

Co do walenia konia- hardkorowcu, wytrzymujesz 3 minuty? Ja po 30 sekundach zasypiam z kciukiem w buzi...

Evilian napisał/a:
Wszystko fajnie, gdyby tylko nauczył się kostkować w obie strony.
Wiesz co to tzw. Downstroke? Wiesz, że jest od kija utworów bazujących na Downstroke'ach, np Master of Puppets?
Zamilcz do k*rwy...

Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé (OFFICIAL COVER) By Bangin Productions czyli trochę 'mocniejsza' wersja tego utworu.
I'm not inflatable.
podpis użytkownika
I'm not your type.I'm not inflatable.
@Up:
Dupa która śpiewa jest zajebista...
I umie używać mikrofonu...
Dupa która śpiewa jest zajebista...
I umie używać mikrofonu...
podpis użytkownika
Drogi nie prowadzą do domu... One są naszym domem!
Gagi "Poker Face" w wykonaniu dwunastolatka:
Źródło tu: muzyka.interia.pl/pop/news/12-latek-spiewa-lady-gaga-sensacja,1478255,50
I'm not inflatable.
Źródło tu: muzyka.interia.pl/pop/news/12-latek-spiewa-lady-gaga-sensacja,1478255,50
podpis użytkownika
I'm not your type.I'm not inflatable.