📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Zmarnowałem przez Ciebie 4 minuty życia...
Tak trudno wyłączyć po minucie skoro się nie podoba? I już masz 3 minuty życia więcej na walnie konia

@timmy77
tak się składa, że gram na gitarze i śmieszy mnie to jak ktoś macha ręką bez potrzeby 2 razy więcej. Cover jest ok, sam pewnie bym musiał trochę nad tym posiedzieć. Zwyczajnie wypowiedziałem swoje zdanie.
tak się składa, że gram na gitarze i śmieszy mnie to jak ktoś macha ręką bez potrzeby 2 razy więcej. Cover jest ok, sam pewnie bym musiał trochę nad tym posiedzieć. Zwyczajnie wypowiedziałem swoje zdanie.

Co prawda cover zajebisty, ale ciesz się stary, że nie znasz oryginału bo to Lady Gaga Sraga

eh nie ma jak krytykować, że do dupy, beznadzieja, perkusja z syntka itp.
ja Panu stawiam piwko, ponieważ coś mu się chciało zrobić zamiast jak to wspomniał kicolek ciągłego walenia konia
ja Panu stawiam piwko, ponieważ coś mu się chciało zrobić zamiast jak to wspomniał kicolek ciągłego walenia konia

Dobry koleś, wpadł na coś jajcarskiego i ciekawego. Z wersją pierwotną nie ma porównania - cover lepszy
A co do coverów beznadziejnych piosenek - Children of Bodom grające oups I did it again znacie?

A co do coverów beznadziejnych piosenek - Children of Bodom grające oups I did it again znacie?

Evilian napisał/a:
Wszystko fajnie, gdyby tylko nauczył się kostkować w obie strony.
Wiesz co to tzw. Downstroke? Wiesz, że jest od kija utworów bazujących na Downstroke'ach, np Master of Puppets?
Zamilcz do k*rwy...

Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé (OFFICIAL COVER) By Bangin Productions czyli trochę 'mocniejsza' wersja tego utworu.
@Up:
Dupa która śpiewa jest zajebista...
I umie używać mikrofonu...
Dupa która śpiewa jest zajebista...
I umie używać mikrofonu...
Gagi "Poker Face" w wykonaniu dwunastolatka:
Źródło tu: muzyka.interia.pl/pop/news/12-latek-spiewa-lady-gaga-sensacja,1478255,50
Źródło tu: muzyka.interia.pl/pop/news/12-latek-spiewa-lady-gaga-sensacja,1478255,50
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie