👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bauns16 napisał/a:
jak to dobrze ze od tego roku na prawko kat.A trzeba mieć 24l. bądź posiadać 2 lata kat A1! może troszkę mniej kretynów będzie
Skąd wiesz, że koleś nie ma np 30 lat? Wiek tu gówno zmienia, jak się nie w głowie to się nie ma i tyle. Chociaż z drugiej strony też się cieszę na ograniczenie od 24 lat ;D
bauns16 napisał/a:
jak to dobrze ze od tego roku na prawko kat.A trzeba mieć 24l. bądź posiadać 2 lata kat A1! może troszkę mniej kretynów będzie
Wg. mnie będzie teraz więcej jeździć idiotów bez prawka, z jednej strony i dobrze bo przynajmniej w okresie letnim będzie co oglądać na hardzie

Ale odlot. Jak się naciśnie takie dwa równoległe odcinki w lewym dolnym rogu to czas się na filmiku zatrzymuje. Jak ta technika idzie do przodu.

Gościu ma specjalnie, na zamówienie profilowany zbiornik paliwa, żeby się jaja zmieściły

ten hardkor co ja mam to jest niezły...
a ten drugi trochę słabo jeździ
a ten drugi trochę słabo jeździ

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie