mieć tyle lat i tak się trzymać. Życzę sobie tego i wam sadolska społeczności

podpis użytkownika
7% złagodzi Kiepskich życie
Warto dodać, że Pan Antoni(pseudonim "Burza") podczas II wojny światowej był strzelcem i bił niemców. Za wybitne zasługi dla niepodległości Rzeczypospolitej Polskiej, za działalność na rzecz środowisk kombatanckich odznaczony w 2008 r. przez Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego Krzyżem Oficerskim Orderu Odrodzenia Polski.

Na początku nawija trochę jak Wałęsa. Poźniej nie wiem bo nie oglądałem.
@up a co zazdrościsz? Nikt nie chciał mieć takiego wnuka bo rudy jesteś?
podpis użytkownika
7% złagodzi Kiepskich życie
Jedno co mnie powala.
Oglądam kolejny film nakręcony z Antonim Huczyńskim w roli głównej i poraża mnie jego słownik.
Człowiek jest wieku "trumiennym" a zachowuje świetną wydolność fizyczną i płynnie posługuje się zasobem słownictwa niedostępnym dla większości dzisiejszych osób.
Wielki szacunek dla Pana, Panie Huczyński.
Oglądam kolejny film nakręcony z Antonim Huczyńskim w roli głównej i poraża mnie jego słownik.
Człowiek jest wieku "trumiennym" a zachowuje świetną wydolność fizyczną i płynnie posługuje się zasobem słownictwa niedostępnym dla większości dzisiejszych osób.
Wielki szacunek dla Pana, Panie Huczyński.
potwierdzam, ja od zawsze na zimę miałem wyj🤬e, żadnej czapki, żadnych rękawiczek, ani szalika, kurtka wiatrówka, zwykłe letnie buty nawet przy tych mrozach w 2011 jakoś i nie chorowałem, a i dziś czuję się świetnie, a jak ktoś mnie widzi, to od razu słyszę, że będę chory, że stawy będą boleć i różne tam takie, a tym czasem lepiej się trzymam od nich :o