Dziki kręci vixe w plenerze
@Zjebofiks Happy Tree Friends.
nie oglądałem tego z milion lat świetlnych
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
spinaczel napisał/a:
nie oglądałem tego z milion lat świetlnych
Lata świetlne są miarą długości... To tak samo jakbyś powiedział, że nie oglądałeś tego z milion metrów..
Nexeve napisał/a:
Lata świetlne są miarą długości...
A nie czasem odległości?
Nie mowisz przecież że długość miedzy cialem niebieskim A a ciałem niebieskim B. tylko odległość
z................s
2016-10-25, 22:07
@Catar
Ale promień galaktyki może mieć długość tysięcy lat świetlnych. Wszystko się zgadza. Twój argument to inwalida.
N................1
2016-10-25, 22:17
Z serii sadol uczy, sadol bawi. Rok świetlny jest to odległość jaką pokona światło przez... rok

z założeniem że porusza się z prędkością 300 000 km/s
Słabe, w prawdziwym Happy Three Friends wybuchły by im głowy.
podpis użytkownika
Lubię gify
s................8
2016-10-25, 22:54
jaka nuta w tle ? Bo mi tu same hawkinsy w komentach siedzą hehe
Ja p🤬le, jakie wy macie rozkminy...
Długość fizyczna – miara fizyczna odległości pomiędzy dwoma punktami, liczona zgodnie z metryką euklidesową (zwykłym sposobem mierzenia odległości), albo w linii prostej (np. długość fali – odległość między jej dwoma węzłami) albo po krzywej (np. długość drogi przebytej przez ciało).
Długość fizyczna zwykle jest oznaczona małą literą l. Jednostką podstawową, która wyraża długość fizyczną w układzie SI jest metr.
Zatem Długość odcinka AB jest odległością pomiędzy punktami A i B.
Szach-Mat
Obstawiam, że istnieje pewna zależność pomiędzy oglądaniem za dzieciaka HTF, a przeglądaniem obecnie działu hardu. Mogło to by być całkiem ciekawe badanie socjologiczne
p................a
2016-10-26, 12:02
Chyba każdy to oglądał a spodziewanej plagi świrów w kraju nie ma.