Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hasający Przytulasek
LoV3LaS • 2013-07-28, 13:32
Taki oto przytulasek p🤬lony hasał sobie grzecznie po ścianie mojej kuchni. Jako że jego rozmiary i ogólny wygląd mnie zaniepokoiły, a i arachnofobów można przy okazji podrażnić pomyślałem, że wrzucę tu tego gnoja.

Proszę o rozpoznanie gatunkowe tego k🤬iwałka bo nie wygląda mi na mieszkańca naszego kontynentu a sam zesrałem się na jego widok i nie wiem czy mogę bez ryzyka mogę poruszać się po własnej kuchni.

P.S. Pierwszy temat. Możecie mnie nap🤬lać jak szmatę.
Zgłoś
m................3 2013-07-28, 15:13 14
zrób fotkę jak go zajebiesz
Zgłoś
Bapbapbap 2013-07-28, 15:17 1
Nono, zaciekawił mnie ten temat. Ciekawe co to za bydlak
Zgłoś
v................a 2013-07-28, 15:18
Ehh tyle tych szmat a kraj dalej tak samo up🤬lony jaki był ;d
Zgłoś
fokus93 2013-07-28, 15:19 3
wygląda jakby był gumowy.
Zgłoś
t................m 2013-07-28, 15:23 4
Wciągnij go odkurzaczem a worek spal
Zgłoś
F................x 2013-07-28, 15:23 7
LoV3LaS napisał/a:

P.S. Pierwszy temat. Możecie mnie nap🤬lać jak szmatę.

Ty p🤬lona szmato
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-07-28, 15:29
Kątnik domowy większy ?
Zgłoś
k................a 2013-07-28, 15:32 1
Ej no fajnie, nawet nie napisałeś jakich rozmiarów był. Faktycznie lepiej by było przy dwuzłotówce fote pstryknąć. Co by nie było, miłego zasypiania z myślą, że ta kutwa złożyłą jaja gdzieś w kącie
Zgłoś
d................t 2013-07-28, 15:35 11
Zgłoś
o................i 2013-07-28, 15:35 5
Poziom intelektualny tego portalu jest zajebisty. Typ zrobił zdjęcie pralką, a 20 debili podało 150 nazw gatunków od naszych rodzimych po bytujące w p🤬du za oceanem.
Zgłoś
Bapbapbap 2013-07-28, 15:38 5
@ostatni

Brawo, za ten komentarz zostaniesz gwiazdą swojego gimnazjum
Zgłoś
Hada Gronkowiec-Lincz 2013-07-28, 15:52 2
@ ostatni
a Ty k🤬a co myślisz, ze to forum pająkoznawców? Jak mnie wk🤬iają takie pacany, już nie ma się do czego przyjebac
Zgłoś
k................9 2013-07-28, 15:59
Masc na ból dupy widze ze przyda ci sie
Zgłoś
amaimon 2013-07-28, 16:11 7

Hada Gronkowiec-Lincz napisał/a:

@ ostatni
a Ty k🤬a co myślisz, ze to forum pająkoznawców? Jak mnie wk🤬iają takie pacany, już nie ma się do czego przyjebac

jak panienka byś piszczał jakbyś zobaczył takiego sk🤬ysyna wielkości dłoni na swojej ścianie twardzielu! a im mniejszy tym bardziej niebezpieczny

P.S. kto maluje ściany w kuchni na różowo?!?

podpis użytkownika

Alcohol - Life's Lubricant
Zgłoś
T0B1 2013-07-28, 16:37 1
Baka1234 napisał/a:

,Po chu* to piszesz?,Tak się podlizujesz ze nawet wazelina ci niepotrzebna...To jest jakaś moda na sadolu?.

Taki rodzaj chrztu. Widać nowy jesteś więc nie sraj w panice, bo maści na bul dubki i tak nie dostaniesz.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie