Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hasający Przytulasek
LoV3LaS • 2013-07-28, 13:32
Taki oto przytulasek p🤬lony hasał sobie grzecznie po ścianie mojej kuchni. Jako że jego rozmiary i ogólny wygląd mnie zaniepokoiły, a i arachnofobów można przy okazji podrażnić pomyślałem, że wrzucę tu tego gnoja.

Proszę o rozpoznanie gatunkowe tego k🤬iwałka bo nie wygląda mi na mieszkańca naszego kontynentu a sam zesrałem się na jego widok i nie wiem czy mogę bez ryzyka mogę poruszać się po własnej kuchni.

P.S. Pierwszy temat. Możecie mnie nap🤬lać jak szmatę.
Zgłoś
T................T 2013-07-28, 16:37
Widać, że ładny masz syf na chacie. Za tapczanem pewnie pewnie masz takie kilku kilogramowe okazy.
Zgłoś
gutsy666 2013-07-28, 16:44 6
arachnoserver.org/images/spiderimages/Atrax%20robustus%20female%2012%2...
obstawiam tego jegomościa. Nie wyglądajśą tak samo, ale ten Twój jest po prostu młody. Nazwa potoczna- atrax. Ciekawostką jest, że ten w c🤬j jadowity sukinsyn, rodem z Australii utworzył w Polsce już małą populację, a to za sprawą jakiegoś geniusza plastycznego, który wypuścił parkę na łąkach. Na pocieszenie dodam, że w naszych warunkach klimatycznych nie dożywa wylinki, po której robi się naprawdę groźny.
Zgłoś
zarpion 2013-07-28, 16:46
jak mnie takie p🤬dy wk🤬iają co nic nie wiedzą a się prują do innych, że ci próbują (przy tak średnim zdjęciu) odpowiedzieć na wyraźną prośbę kolegi usera. ostatni, powinni wam w taborach zakazać używania internetu, w końcu jest ramadan.
Zgłoś
Skowu 2013-07-28, 16:51
Kopalny napisał/a:

funnel-web, australijski morderca gw🤬ciciel chaotyczny zły. Masz przesrane.

PS
Nie mam pojęcia o pająkach, ale oglądam dużo Animal Planet.

To nie jest Ptasznik australijski
po prostu jakiś kątnik... nie bój się go. W ostateczności jakby Cie ukąsił to masz po prostu max. ból jak po użądleniu szerszenia xd

podpis użytkownika

Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
Zgłoś
upagowno 2013-07-28, 17:04
mama mówiła "pająki pożyteczne nie zabijać"

podpis użytkownika

upa
Zgłoś
jestemdarkiem 2013-07-28, 17:17
Moim zdaniem to trujący pająk

podpis użytkownika

Dark
Zgłoś
d................o 2013-07-28, 17:29 2
SQT napisał/a:

Znając życie to kątnik.

Srątnik. Kątnika nie widziałeś?
Zgłoś
quilk 2013-07-28, 17:29
fajny zwierzak, może coś warty!
Zgłoś
NINJA69 2013-07-28, 17:40 3
Zgłoś
kokiesz 2013-07-28, 17:47
jak dla mnie to jest Atrax robustus.. poczytaj sobie o nim i popytaj sąsiadów czy ktoś takowego nie hodował... bo będziesz miał ciekawie jak Cie jebnie....
Zgłoś
nanab 2013-07-28, 18:01
Jak już zgromadziły się eksperty to spytam bo ostatnio nawiedziło mnie kilka takich dziwnych wynalazków.
Pająk jakieś 5mm długości nie licząc nóg, ubarwiony jak osa, duża głowa, na górze ze 4 oczy(jak zbliżałem do niego palec to widać było ze się na niego gapi), szybko biega i skacze(klatkuje go co kilka mm). Tygrzyk to raczej nie jest
Zgłoś
Atrax 2013-07-28, 18:06 6
kokiesz napisał/a:

jak dla mnie to jest Atrax robustus..

nie to nie ja

ps. chociaż może
Zgłoś
T................h 2013-07-28, 18:26 2
nanab napisał/a:

Jak już zgromadziły się eksperty to spytam bo ostatnio nawiedziło mnie kilka takich dziwnych wynalazków.
Pająk jakieś 5mm długości nie licząc nóg, ubarwiony jak osa, duża głowa, na górze ze 4 oczy(jak zbliżałem do niego palec to widać było ze się na niego gapi), szybko biega i skacze(klatkuje go co kilka mm). Tygrzyk to raczej nie jest

Skakun bodajże arlekinowy. A gapił sie, bo skubany ma bardzo dobry wzrok. Prawie jak ludzki.
Zgłoś
V................6 2013-07-28, 18:35
Znawcą nie jestem, ale to może być występujący w Polsce Gryziel Tapetnik jeden z trzech występujących w Polsce Gryzieli jadowity ale nieszkodliwy dla człowieka, (chyba że masz uczulenie)
google.pl/search?gs_rn=22&gs_ri=psy-ab&cp=9&gs_id=4g&x...
Zgłoś
o................i 2013-07-28, 19:12 1
Voodoo96 napisał/a:

jak mnie takie p*zdy wk***iają co nic nie wiedzą a się prują do innych, że ci próbują (przy tak średnim zdjęciu) odpowiedzieć na wyraźną prośbę kolegi usera. ostatni, powinni wam w taborach zakazać używania internetu, w końcu jest ramadan.

Ty chyba k🤬a nie wiesz do kogo piszesz, cuchnąca spuścizno PRLu. Jak się nie znają to mordy w kubeł, a nie chęciami się tłumaczyć. Jak kolega napisze, że boli go głowa to jakiś debil twojego pokroju powie, że się nie zna, ale ma dobre chęci i podejrzewa raka mózgu.

Co do tematu. Złap sk🤬iela w słoik i wyp🤬alaj do jakieś sanepidu czy uczelni wyższej gdzie znajdzie się jakiś arachnolog.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie