Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Haters Gonna hate
BMWswap • 2012-03-05, 2:58
takie tam trzysta szesnastki za 1000zł, tylko na neony zabrakło, ale za to na LPG zostało

czekam na fachowe wypowiedzi, szczególnie jedną
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LaChupacabra 2012-03-05, 23:59
jakbym chciał sobie pooglądać samochody to bym sobie wszedł na smog'a a nie na sadola.
Zgłoś
setkris 2012-03-06, 0:25 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BMWswap 2012-03-06, 0:42
@up

o Boże, kolejny normalny człowiek, już myślałem że jakiś dziwny jestem dobrze że jest nas więcej, myślałem że upośledzeni mnie zjedzą
Zgłoś
makabrax 2012-03-06, 0:51
@BMWswap
sam żeś jest upośledzony, jak masz problemy i nie możesz znieść krytyki to trzeba było na yt wrzucić filmik i wyłączyć komentarze...
Zgłoś
cinu314 2012-03-06, 0:54
Ktoś jest w temacie na jakim kapciu jeździ mospinek ?
firma,model,szerokość ?
Zgłoś
pdmk 2012-03-06, 1:06
@up.
Chlopaki glownie upalaja Federale. Przeniuchaj sobie driftowe forum, albo zawitaj do Nas na zawody
Zgłoś
vagrant326 2012-03-06, 1:15
a ja myśle ze BMWswap umieścił fajny opis i jeszcze lepszy tytuł. Mam wrażenie że to że wrzucił kiedyś jakiś tam film dyskryminuje go z dodawania CZEGOKOLWIEK - a ja Wam powiem, ten kto wrzucił na sadola cokolwiek, i nie ma żadnego tematu w Było.pl/Suchar/Kosz niech pierwszy rzuci kamień.
Jesteście niezłymi hejterami (w wiekszości), a ci z filmu są niezłymi kierowcami.
Grupą B to oni nie jeżdżą, ale kto zabrania im pobawić się nieraz za własne pieniądze na jakimś pustym placu? Chciałbym zobaczyć tych hejterów i kierowców jednocześnie, w zimie (prawdziwej), z prostym zadaniem przedostana sie z pkt A do pkt B. Ale nie po czarnej (dziurawej) odśniezonej drodze, tylko tam gdzie jest 10% nachylenia z zakret choćby i 45*, na 5 cm ubitego śniegu.
Tymczasem wracam zdobywać umiejetności prowadzenia w NFS.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-06, 2:46 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-06, 8:33
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-06, 8:40 1
Zgłoś
Harry Pojeb 2012-03-06, 8:49
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-06, 8:52
To ja również, a o czym jest filmik?
Zgłoś
Smiglo 2012-03-06, 9:19 1
Film opowiada wzruszajaca historie BMki urodzonej w '95 z uposledzeniem glownego ukladu kierowniczego, ktora chcialaby osiagnac tyle, ile rasowe BMKi, ale brak jej wszystkiego co potrzebne do tego.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-06, 9:22 2
Smiglo napisał/a:

Film opowiada wzruszajaca historie BMki urodzonej w '95 z uposledzeniem glownego ukladu kierowniczego, ktora chcialaby osiagnac tyle, ile rasowe BMKi, ale brak jej wszystkiego co potrzebne do tego.

To wzruszająca historia.

Niczym ta.

>>> Source
Zgłoś
~mcmt 2012-03-06, 9:31
BMWswap, po prostu przyzwyczaj się do gimbusów i nie reaguj na ich 'mondrości' - tu jest ich dużo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem