Takie same "z🤬by" jak te w aquaparkach i na placach zabaw. Muszę przyznać absolutną racje osobie która wrzuciła tu film o głupocie w czystej postaci... czystej na miarę wizira, persila, ariela czy jakie tam granulowane badziewie o właściwościach czyszczących wymyśli jeszcze ludzkość. Głupota tych ludzi sprawia, że aż źle się żyje innym na tej planecie , która to...
no dobra pominę resztę.
no dobra pominę resztę.

LUDZIE! należy dziękować takim jednostkom!
Bez nich byłoby jakieś 50% mniej materiałów na harda!!!
Bez nich byłoby jakieś 50% mniej materiałów na harda!!!
@ psycho pl
K🤬a, chciałem tu wstawić obrazek "co ja k🤬a czytam", ale mam wyj🤬e na takie gówno co piszesz. Powiedz mi tylko jak można być tak zj🤬ym?
K🤬a, chciałem tu wstawić obrazek "co ja k🤬a czytam", ale mam wyj🤬e na takie gówno co piszesz. Powiedz mi tylko jak można być tak zj🤬ym?
Heheheeh taki z niej wieloryb ze fala nie zdołała jej zabrać za jednym zamachem.
Podajcie mój harpun polowanie czas rozpocząć
Podajcie mój harpun polowanie czas rozpocząć

koles jakas ciota, drze ryja i płacze bardziej niz ten wieloryb
@up
przypuszczam ze tez bys sie darl jakbys nogami nie mogl ruszac ;D (mnie sie wydaje ze nastepnym razem wjedzie na wozku inwalidzkim na ta skalke)
przypuszczam ze tez bys sie darl jakbys nogami nie mogl ruszac ;D (mnie sie wydaje ze nastepnym razem wjedzie na wozku inwalidzkim na ta skalke)