👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bziiuuuummm, jeszcze Tupolka tu brakowało
Mało sadystyczne/ciekawe... co innego jakby te samoloty tam spadały...

Mało sadystyczne/ciekawe... co innego jakby te samoloty tam spadały...

.. Heniek coś Ty mi za tabletki dał ? Te samoloty jakoś szybko latają

jakby nakręcić taki przyśpieszony film z naszego lotniska mielibyśmy możliwość zaobserwowania jednego startu i 2,25 minuty obserwacji budynku ...

Podczas tego filmiku wystartowało 51 samolotów. To serio w godzinę?
The Butcher napisał/a:
Podczas tego filmiku wystartowało 51 samolotów. To serio w godzinę?
A co w tym dziwnego, to nie PL to w koncu Hamerykance. Tam nie ma podniecenia jak przyleci boeing 747 czy coś albo jakas duża łódka. Wszystko jest duże. Duze budynki, samoloty, ludzie, zamachy i dużo murzynów.

Kontrolerzy tam muszą mieć przesraną robotę
A filmik nudny - cały czas robią to samo.

A filmik nudny - cały czas robią to samo.

gdyby nie muzyka to moze nawet pisk opon by sie dało usłyszec tak sie zrywaja do startu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie