Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przyjrzyjcie sie - chwile po wyladowaniujak zaczyna podskakiwac, miedzy nogami tworzy sie jakas poswiata, ktora bez jakiegos konkretnego powodu, rozmazuje i rozjasnia trawe, po tym jak niglet przeskakuje w bok, trawa staje sie znowu normalna - chodzi dokladnie o 4 sekunde, zlapcie suwak i przewijajcie sobie 4 sekunde w przod i w tyl... obserwujcie jakies dziwne rozmycia trawy, miedzy nogami (bez pedalskich komentarzy)
Nie rozumiem tylko dlaczego u takich osobników wszelka siła i sprawność znika gdy tylko mają ją wykorzystać w produktywnej pracy?
fejk jak pomoc rzadu dla przedsiebiorcow :
przyjrzyjcie sie - chwile po wyladowaniujak zaczyna podskakiwac, miedzy nogami tworzy sie jakas poswiata, ktora bez jakiegos konkretnego powodu, rozmazuje i rozjasnia trawe, po tym jak niglet przeskakuje w bok, trawa staje sie znowu normalna - chodzi dokladnie o 4 sekunde, zlapcie suwak i przewijajcie sobie 4 sekunde w przod i w tyl... obserwujcie jakies dziwne rozmycia trawy, miedzy nogami (bez pedalskich komentarzy)
faktycznie, masz rację

fejk jak pomoc rzadu dla przedsiebiorcow :
To się nazywa cień

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie