Przeglądając internety natrafiłem na zapowiedź nowego dzieła twórcy "Borata". Generalnie wybrał sobie temat na czasie do śmieszkowania
Generalnie to zdrowo jebłem jak to zobaczyłem, może i wam się spodoba

Angielski wymagany.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Męczący stał się już ten gość. Każda kolejna produkcja gorsza od poprzedniej. Pomysłów ma na kilkusekundowe skecze a porywa sie na dłuższe formy.
pablohasan napisał/a:
Męczący stał się już ten gość. Każda kolejna produkcja gorsza od poprzedniej. Pomysłów ma na kilkusekundowe skecze a porywa sie na dłuższe formy.
no Górski to to nie jest...
konto usunięte
2018-07-17, 18:25
@HAL9000/2
W sensie, że nie szkoli piłkarzy?
konto usunięte
2018-07-17, 20:52
Dobra beka z jankeskich "trigger happy" kmiotów i tej ich całej "gun culture". Niby to całe lobby to ciężki hajs i wpływowi ludzie, a ich twarzami są kompletni idioci
konto usunięte
2018-07-17, 23:23
konto usunięte
2018-07-18, 2:06
Religia i gorzała nie mają nic do rzeczy. Kwestia jest w zaufaniu dzieci do rodziców, słuchaniu się ich i dzięki temu skuteczniejszej nauce na cudzych błędach. W społeczeństwie, które jest wewnętrznie szczute na siebie od 100 lat, rodzice nie mają autorytetu, bo tracą go jak im puszczają nerwy przy dziecku, a trudno pozostać niewzruszonym przy takich warunkach życiowych. To wymagałoby naprawdę stalowych nerwów.
konto usunięte
2018-07-18, 2:18
konto usunięte
2018-07-18, 2:56
Cytat:
rodzice nie mają autorytetu, bo tracą go jak im puszczają nerwy przy dziecku,
Do spłodzenia i urodzenia dziecka wystarczą sprawne gonady, do wychowania go na człowieka potrzebny jest mózg. Tablet, telefon, internet i rówieśnicy, a nawet szkoła nie zastąpią rodziców. Poza tym tym tekstem o puszczaniu nerwów wydajesz się usprawiedliwiać osoby typu "mama Madzi".
Od odpisywania pewnym czerwonym larwom można dostać loajozy. Tak tylko przypominam.
konto usunięte
2018-07-18, 17:58
@Loaloa
Pełna zgoda, u nas nie istnieje w ogóle jakakolwiek kultura (w kwestii samodyscypliny, kindersztuby, etc.), a co dopiero kultura posiadania broni.
Jesteśmy w idealnym miejscu, jeśli o zezwolenie chodzi.
Zanim sie je wyrobi, jest spora szansa, że robak sobie wypracuje nieco obycia z czymś takim.
I tak czekam na moment, kiedy ktoś wyleci, że w uzbrojonym społeczeństwie jest bezpieczniej, bez zająknięcia o aspekcie wychowania i edukacji ogólnej.