📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mialem taka. Nic specjalnego. Wiecej krzyku ze boli albo to zbyt podniecajace niz roboty ktorej i tak wykonac nie umie.
Jedynym plusem jest to ze mozesz ja nauczyc czego chcesz.
Bedzie sie stawiac ale nie dlugo.
Mega1337 napisał/a:
Mialem taka. Nic specjalnego. Wiecej krzyku ze boli albo to zbyt podniecajace niz roboty ktorej i tak wykonac nie umie.
No właśnie po to się najpierw uderza jej głową w stół. Wtedy nie ma krzyku.
głębokość głuchości pieprznięcia proporcojanalny do do pustoty w czerepie

Justynka99 napisał/a:
No właśnie po to się najpierw uderza jej głową w stół. Wtedy nie ma krzyku.
Masz w tym doświadczenie?
Ja raz uderzyłem Glowa w kaloryfer i było więcej krzyku...
Hey I just met you
And this is crazy
But I have no condom
So anal maybe?
And this is crazy
But I have no condom
So anal maybe?

po tym wypadku to z mordy ma pasztet no ale nic dziura to dziura nie wybrzydzam oglądałbym jej foto z przed upadku i masakracji pyska

krisman1981 napisał/a:
po tym wypadku to z mordy ma pasztet no ale nic dziura to dziura nie wybrzydzam oglądałbym jej foto z przed upadku i masakracji pyska
To ty z drzewami dopiero musisz miec przygody. Biedne dziuple.gniazdo kreta tez lubisz ?
Mega1337 napisał/a:
Masz w tym doświadczenie?
Ja raz uderzyłem Glowa w kaloryfer i było więcej krzyku...
To znaczy, że za lekko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie