Powiem coś o hejterach. Rajdy to nie wyścigi na hulajnodze. Wypadki zdarzają się codziennie. Nikt z nas nie osiągnął tyle co on. Robi to co kocha. Ma pecha, zdarzają się jego błędy, ale do cholery on jak sam mówił, dopiero się uczy. Cały świat zachwycał się w nim w F1. Jeden z największych talentów w historii F1. Wypadek - Polacy oczywiście w większości zapominają o nim, zero wsparcia. Wrócił, miażdży konkurencje we Włoszech. Wszyscy zachwyceni, nawet Polska. Ma wypadek to od razu pełno expertów, szczególniej w TVN, że Robert ma słabą psychikę. Żałosne. Kubica ma jedną z najbardziej chłodnych głów w motorsporcie. Oczywiście reszta świata wspiera go nawet po wypadku. Mówi się że Polacy to świetni kibice. Też tak uważałem, ale widzę ze tylko wtedy gdy ktoś jest na fali. Więc, nie macie słów wsparcia, nie znacie się na sporcie - NIE UDZIELAĆ SIĘ. Zamieszczam filmiki pokazujące piękne chwile, przez co jestem dumny, że jestem Polakiem,bo Robert reprezentuje Polskę.
Powiedz Polska w dalekich krajach = Kubica. W europie = Kubica i Małysz. Zwróćcie uwagę na cytaty w 1. filmiku na Youtubie.( kropka po youtube )
Cytat:
youtube com/embed/QzarjFhAuzM
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak byłem w usa to tubylcy znali JP II [już wtedy śp.], Pudzianowskiego i Nergala.
konto usunięte
2013-04-28, 21:22
konto usunięte
2013-04-28, 21:44
konto usunięte
2013-04-28, 22:51
To jakiś post sponsorowany?
konto usunięte
2013-04-28, 22:59
słaby filmik, ten z youtuba i w ogóle jakość tragiczna, że aż loga F1 nie widać ;/
a te 2 tutaj, też są słabe, mrógawki beee
zobacz z jaką pasją robi filmiki chociażby antti
zonk
2013-04-28, 23:53
Gratulacje dla autora za pomysł! piwko.
konto usunięte
2013-04-29, 17:07
Nietrzeba byc kierowca rajdowym żeby stwierdzić ze ktoś jest słaby i do niczego. Kubica jest cienki jak barszcz i jedyne co mu wychodzi to wypadki. Każdy wyścig zakończony wypadkiem lub zepsuciem maszyny. Taki cieć jak on nawet nie kierowce autobusu by sie nie nadawał, więcej strat niz pożytku z takiego łamagi
MCL
2013-04-29, 17:08
Zacytuję Ci Poranek Kojota "zapchałeś se głowę jakimiś pierdołami o żabach i teraz NA SIŁĘ próbujesz zainteresować tym innych!".
konto usunięte
2013-04-29, 17:29
troche wypadkow w wrc to nic nadzwyczajnego

ale dla kilku p🤬d ze swoimi "rozsadnymi" tdi lub wiesniakow z przedziurawionymi wydechami w golfach i dresow w bmw 1.6lpg to nie do przyjecia
konto usunięte
2013-04-29, 17:47
od zawsze lubiłem i F1 i rajdy, kibicowałem Kubicy i cieszyłem się z jego dobrych wyników i nadal to robię. Nie mam pretensji do niego, że się rozbił w rajdzie, bo to jego życie i kariera i może robić co chce. Ale tego, że po wypadku wypiął się na kibiców, zamknął się u siebie w domku i nie mógł przez rok udzielić wywiadu, nie mógł sam powiedzieć jak się czuje i jaki jest jego stan zdrowia tego mu nie wybaczę i prawdopodobnie przez to stracił bezpowrotnie mój szacunek. Życzę mu by wygrywał, ale wątpię by jeszcze kiedyś wywołał u mnie jakąś wielką falę radości. Panie Robercie, kibiców trzeba szanować.