W zwolnionym tempie widać, jak mu łeb wchodzi w śmigło. Czachy nie rozwaliło, ale raczej nie przeżył takiego uderzenia w pusty dzban.
a co on współczesny ikar
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ja bym przy takiej próbie nie chciał stać nawet za kamerą (kawałek śmigła poleciało w kierunku kamerującego) a co dopiero siadać w tak zajebiście bezpiecznym helilopterku.
Nie żeby mu to pomogło ale fajnie, że chociaż kask miał.
Przecież ten idiota go uwiązał do ziemi. Nie wiem na co liczył kacapski łeb

Ja p🤬lę ale tutaj specjaliści. Ale wy wiecie j🤬i debile że wyzywacie gościa który sam próbował uruchomić zbudowany przez siebie helikopter? Wy jedyne śmigło jakim kręcicie macie między nogami...i to k🤬a od modelu 1:1000000.
garota napisał/a:
Ja p🤬lę ale tutaj specjaliści. Ale wy wiecie j🤬i debile że wyzywacie gościa który sam próbował uruchomić zbudowany przez siebie helikopter? Wy jedyne śmigło jakim kręcicie macie między nogami...i to k🤬a od modelu 1:1000000.
Dokładnie wszyscy znawcy z dupy... Ale fakt faktem jakies minimalne zabezpieczenia powinien miec kask jakies orurowanie nad głową itp. inaczej to p🤬dziet jak na video powyżej
Bandzior020 napisał/a:
Dokładnie wszyscy znawcy z dupy... Ale fakt faktem jakies minimalne zabezpieczenia powinien miec kask jakies orurowanie nad głową itp. inaczej to p🤬dziet jak na video powyżej
Gdyby dospawał do tego jeszcze klatkę bezpieczeństwa to do dupy by się wzbił a nie w powietrze