zalecam na przeglad innych materialow na kanale tego goscia, niezle raporty z obecnego konfliktu
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:29
Ktoś wyskoczył, czy to jakieś elementy, bo na telefonie ciężko dostrzec....
MenSa napisał/a:
Ktoś wyskoczył, czy to jakieś elementy, bo na telefonie ciężko dostrzec....
dwie osoby w międzyczasie wyleciały z tego helikoptera. Swoją drogą zastanawia mnie czy oni tam nie mają spadochronów, czy nie zdołali założyć i sie ewakuować
gdpm2 napisał/a:
zalecam na przeglad innych materialow na kanale tego goscia, niezle raporty z obecnego konfliktu
Ile razy można oglądać te same materiały zmontowane w inny sposób?
Czerstwy napisał/a:
dwie osoby w międzyczasie wyleciały z tego helikoptera. Swoją drogą zastanawia mnie czy oni tam nie mają spadochronów, czy nie zdołali założyć i sie ewakuować
Biorąc pod uwagę co oni robią ze schwytanymi jeńcami to lepiej nie zabierać ze sobą spadochronu.
kubol napisał/a:
"Zalecam na przeglad..." a po polsku sie nie da?
nie kazdemu sie oplaca byc polakiem
gdpm2 napisał/a:
wy ukraińcy macie za dobrze w Polsce.

akurat gosciu posiada swieze/aktualne relacje min. od rosyjskiej AnnaNews, wszystko na biezaco
nie mieszkam w polsce od lat, ale wspolczuje, byc moze kiedys sie dorobicie, temat nie na miejscu poza tym
TranzystorWyklęty napisał/a:
Ile razy można oglądać te same materiały zmontowane w inny sposób?
akurat gosciu posiada swieze/aktualne relacje min. od rosyjskiej AnnaNews, wszystko na biezaco
TranzystorWyklęty napisał/a:
wy ukraińcy macie za dobrze w Polsce.
nie mieszkam w polsce od lat, ale wspolczuje, byc moze kiedys sie dorobicie, temat nie na miejscu poza tym
gdpm2 napisał/a:
Widać, dlaczego "nie mieszkasz od lat w polsce". Aż dziw, że jeszcze (ledwo) używasz polskiego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie