nie hells kiczen , raczej masterchef , no !
Nie Hell's Kitchen (bo Masterchef), ani nie Epic Meal Time (brak epickości) :/
podpis użytkownika
Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
W Hells Kitchen Gordon by im wj🤬 za ten syf na kuchni
podpis użytkownika
J🤬
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
za Epic Meal Time zawsze browarek
podpis użytkownika
Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Konto usunięte
2012-12-24, 13:30
Właśnie tak wygląda przygotowywanie potraw na Święta.. Leci więcej Ku*ew niż w burdelu.
K🤬a pierwszy raz oglądając to nie ślinie się na widok tego żarcia, bo są święta i chociaż raz w roku mam co op🤬lić.
Jakkolwiek wygląda to dziko, takie marnowanie żarcia jest... głupie.
Konto usunięte
2012-12-24, 16:44
I tak moim zdaniem Swedish Time Meal jest najlepsze. Tu widać ładnie zerżneli, z STM, nawet muzyke
Konto usunięte
2012-12-25, 18:56
Jakie kwaśne teksty se cisną te kiepy, aż w oczy szczypie. Prowadzący chce być cool i zgrywa wirago bo przecież mu nikt nie wyjebie na wizji, negro "nie zjem tego" nadskakuje mu jak jakiś j🤬y kamerdyner, łysy brzydal poza tym, że jest łysy i brzydki, zachowuje się nawet w miarę a "zawodnicy" dają sobą pomiatać jak jakieś dz🤬ki z taniej agentury i nie straszne są im obelgi typu "trzymaj te ogórki w dupie zdala od mojego talerza". Konwencja zajebista, nie ma co, żenujący pokaz jak nisko człowiek jest w stanie zjechać do k🤬sa, żeby zarobić kilka groszy. Myślałem że niedobrze to ma się robić na widok przygotowywanego żarcia, zamysł spoko tylko że ku ironii najbardziej brzydzi wszystko poza nim. Sorki gimby ale mój wiek i wapniactwo nie gra tu żadnej roli - to jest po prostu słabe.