Czyli nietypowa kradzież
Sry, że taka jakość ale upload z YT nie działa a mam za słabe łącze, żeby wrzucać film 50 mb, a cichy dźwięk to wina filmu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-07-31, 13:11
I dobrze, takiemu dać medal że przegrania nolifów.
konto usunięte
2010-07-31, 13:25
Po tygodniu płakania przed kompem Tawik postanowił wziąć sprawę w swoje ręce i załatwić sprawę jak prawdziwy mężczyzna... poszedł na policję aby zgłosić że zginęły mu kolczyki i zbroja.
Siedzą tylko i graja w te durne gry i wydają tyle kasiory na pierdoły, a robić ni ma komu....
konto usunięte
2010-07-31, 15:32
To tak jakby-ukradł mu własne "JA"...
konto usunięte
2010-07-31, 15:38
Nie ważne że no life, że gra. Gdybym ja dwa lata pod rząd pucował buty a potem ktoś by mi na nie nasrał to bym skręcił kark.
konto usunięte
2010-07-31, 16:38
konto usunięte
2010-07-31, 16:41
teraz będzie musiał wyjść na dwór, świeże powietrze go zabije...
Brawo!
Po dwóch latach grania miał level 82.
Tragedia
konto usunięte
2010-07-31, 16:53
Co to według ciebie prawdziwy bandyta ??? łamiesz prawo twój problem , wymigiwanie sie ze to "nic takiego" niestety nic ci nie da.
konto usunięte
2010-07-31, 17:18