Moc pana spłynęła na hemoroid siostry Edyty
O matko bosko, a co to się staneło tam?
Veni_Vidi napisał/a:
Dotyk nieba! Apostoł Tomasz natchnięty dłonią jezusa donoście!
I to jest dowód na istnienie Boga według teistycznych przygłupów - hemoroid, który zniknął…. XDDDDDDD
Aaltonen napisał/a:
I to jest dowód na istnienie Boga według teistycznych przygłupów - hemoroid, który zniknął…. XDDDDDDD
Przepraszam cię bardzo! A w jaki inny sposób hemoroid zniknął? To jest dowód na cuda pańskie!
baronturbina napisał/a:
Przepraszam cię bardzo! A w jaki inny sposób hemoroid zniknął? To jest dowód na cuda pańskie!
Po prostu! Apostoł Tomasz zaczął ja r🤬ać w piczkę, a nie srakę, jak to było dotychczas
dżejsuz krystus dał mu moc
To ten od walenia szatana w mordę?
Veni_Vidi napisał/a:
Nie starczy życia, żeby takiemu niedojebowi wytłumaczyć jak film nie pomógł
Szkoda mi tylko tych dzieci, które się w to wkręcą
turor napisał/a:
Nie starczy życia, żeby takiemu niedojebowi wytłumaczyć jak film nie pomógł
Wiesz co to pytanie retoryczne?
To że jesteś debilem jest niepodważalne. Ośmieszaj się dalej...
Abstrah🤬jąc od filmiku, to śmieszne jest też, jakim wzmożeniem dzieciarnia na sadolu reagują na słowo hemoroid 😀
podpis użytkownika
czarna fortuna
skywalker75 napisał/a:
Abstrah🤬jąc od filmiku, to śmieszne jest też, jakim wzmożeniem dzieciarnia na sadolu reagują na słowo hemoroid 😀
Heeemooorojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjiiiiiiid. Szatan rzuci na ciebie klątwę i zobaczysz przy sraniu, ile twoje prześmiewane jest warte!
przecież wszyscy stamtąd powinni trafić na obserwacje do psychiatryka, odebrać prawa wyborczcze i opiekę nad dziećmi
Myślę że napalm by ich tam oczyścił ze wszystkiego, musieli by się zebrać wszyscy co do jednego w jednym pomieszczeniu i zamknąć tak rzeby nikt nie uciekł przed oczyszczaniem napalmem 🙂