Moc pana spłynęła na hemoroid siostry Edyty
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O matko bosko, a co to się staneło tam?
Veni_Vidi napisał/a:
Dotyk nieba! Apostoł Tomasz natchnięty dłonią jezusa donoście!
I to jest dowód na istnienie Boga według teistycznych przygłupów - hemoroid, który zniknął…. XDDDDDDD
Aaltonen napisał/a:
I to jest dowód na istnienie Boga według teistycznych przygłupów - hemoroid, który zniknął…. XDDDDDDD
Przepraszam cię bardzo! A w jaki inny sposób hemoroid zniknął? To jest dowód na cuda pańskie!
baronturbina napisał/a:
Przepraszam cię bardzo! A w jaki inny sposób hemoroid zniknął? To jest dowód na cuda pańskie!
Po prostu! Apostoł Tomasz zaczął ja r🤬ać w piczkę, a nie srakę, jak to było dotychczas
dżejsuz krystus dał mu moc
To ten od walenia szatana w mordę?
Veni_Vidi napisał/a:
Nie starczy życia, żeby takiemu niedojebowi wytłumaczyć jak film nie pomógł
Szkoda mi tylko tych dzieci, które się w to wkręcą
turor napisał/a:
Nie starczy życia, żeby takiemu niedojebowi wytłumaczyć jak film nie pomógł
Wiesz co to pytanie retoryczne?
To że jesteś debilem jest niepodważalne. Ośmieszaj się dalej...
przecież wszyscy stamtąd powinni trafić na obserwacje do psychiatryka, odebrać prawa wyborczcze i opiekę nad dziećmi
Myślę że napalm by ich tam oczyścił ze wszystkiego, musieli by się zebrać wszyscy co do jednego w jednym pomieszczeniu i zamknąć tak rzeby nikt nie uciekł przed oczyszczaniem napalmem 🙂