Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:58
Landsberg 2010-03-04, 20:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-04, 20:47
bitch napisał/a:

ponieważ nie można najeżdżać na policje, bo to jest przestępstwo, ale policja może zachowywać się nie fair wobec ludzi bo ma takie prawo, prawo wymierzenia sprawiedliwości, ha ha ha.

Hahhaha- i wydało się, żeś z ławeczki- typowe gadanie, że policja zachowuje się nie fair wobec ludzi. A co mandacik za chlanie przed bloczkiem dostałeś? Albo coś podobnego? Może jeszcze powiesz, że policja nic nie robi?

I widzisz wyszło twoje ogranizenie umysłowe- policja nie wymierza sprawiedliwości- robią to sądy.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-04, 20:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-04, 20:55
Zgłoś
bitch 2010-03-04, 20:55 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-04, 20:57
bitch napisał/a:

Zadam ci pytanie z innej beczki. kochasz swoja ojczyznę?

Tak, jestem przekonany i pewien tego.
Zgłoś
misiek1991 2010-03-04, 20:58
Zgłoś
bitch 2010-03-04, 21:00 1
Eldo - Nie pytaj o nią - to jest kawałek o człowieku który kocha swój kraj, posłuchaj sobie
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-04, 21:01
misiek1991 napisał/a:

wiesz mi ale policja czasem wykorzystuje ponad miare swoja "wladze"

Czasem- jak w każdym kraju I takie przypadki są karane dosyć dobrze. A poza tym... wiele spraw bez nadużyć by się nie dało rozwiązać... Pałować i tyle

A Ty bitch, REPUBLIKA- NIE PYTAJ O POLSKĘ...
Zgłoś
bitch 2010-03-04, 21:07
Chętnie posłucham, bo jestem otwarty na wszystko
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-04, 21:13
Wytoczyłeś ciężką artylerie z tą Republiką

Jeżeli HH jest uznawany za poezje, to niech te teksty zostaną spisane w książkach i niech konkurują z Mickiewiczem itp. a nie dać jakiś kretyński beat i udawać muzykę. Jak chcą zrobić dobry kawałek to niech użyją podstawowego narzędzia do tworzenia muzyki...
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-04, 21:17
Zgłoś
bitch 2010-03-04, 21:19
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-04, 21:25
Bitch - nie wiesz?

INSTRUMENT

bo na komputerze (czyt. konsoli) muzyke zrobisz nie mając talentu.
Zgłoś
bitch 2010-03-04, 21:32
szarpifiut, wiem tylko nie wiem jaki dla ciebie jest ten podstawowy narząd. Powiem ci że nie każdy raper ma muzykę tworzą na kompie czy konsoli (poczytaj sobie), a poza tym trzeba mieć wyczucie rytmu, żeby zrobić muzyke
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem