bitch, a ja Ci powiem, że to Ciebie nie da się czytać. Napisałeś w tym temacie kupę postów nie dość zupełnie nic nie wnoszących i bezprzedniotowych, to jeszcze widać w nich fiksację. Rzucasz jakimiś hasłami, nic nie wyjaśniasz i tylko wszystkich atakujesz. Tylko Ty masz rację, a każdy inny po prostu p🤬li bez sensu.
Zresztą sam temat jest bez sensu: jedni piszą "hh to gówno", czyli "ja nie lubię to jest to jedyna i obiektywna prawda, a każdy kto śmie mi się sprzeciwiać, niech nawet nie próbuje tego robić" inni się odszczekują, że się nie zna. No tak, nie lubi to znaczy, że się nie zna...

I wszystko jasne. Jak można w ogóle prowadzić takie dyskusje? Nie prowadzą zupełnie do niczego.
Ludzie mają różne gusta i każdy ma prawo, żeby słuchać tego, co mu się podoba. I to, że słucha np. rapu musi od razu oznaczać, że jest dresikiem pijącym tanie wino pod blokiem na ławeczce? A to, że słucha metalu, to od razu, że się nie myje i zabija koty w imię szatana, na bank. Stereotypy rządzą ciemnymi masami. No dobra, nie chce mi się więcej pisać, bo i tak zdaję sobie sprawę, ze do niewielu trafi, o co mi w ogóle chodzi.
podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984