📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Wy widzicie kibola i Brajanka a ja widzę wyjątkowo sprytnego i zaradnego kibola wraz z dobrą przykrywką

Wy widzicie Henia oglądającego na telefonie mecz w kościele, ja widzę też Andrzeja, który wyjmuje telefon żeby go w tym samym kościele nagrać i wrzucić filmik do neta...
...jednak uważam, że zawsze lepsza taka religijność, niż gdyby mieli w imię snackbara biegać z maczetami albo się wysadzać.
...jednak uważam, że zawsze lepsza taka religijność, niż gdyby mieli w imię snackbara biegać z maczetami albo się wysadzać.
@up
Pomijając tych, którzy ze swojego ateizmu robią fakt tysiąclecia i przy każdej okazji mówią wszystkim, jaka to religia jest zła i jak nie lubią boga... W którego istnienie nie wierzą
Pomijając tych, którzy ze swojego ateizmu robią fakt tysiąclecia i przy każdej okazji mówią wszystkim, jaka to religia jest zła i jak nie lubią boga... W którego istnienie nie wierzą

Cytat:
Z czymś mi sie to skojarzyło.
"Ktoś dostał zawału. Słychać wołanie
- czy jest na sali lekarz?
- Nie ale jestem studentem prawa ateistą.
I weganinem uprawiającym cross-fit.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie