- Kochanie, dlaczego mieszasz herbate od 10 minut ?
- Cicho, niech myślą, że jesteśmy bogaci.
r................0
2011-03-14, 23:16
Kochanie czemu chodzisz ciągle z kanistrem po mieście, niech myślą że stać mnie na paliwo
Uuu, chyba sam wymyśliłeś, albo ściągnąłeś z demotów/komixxów/mistrzów itp.
cicho, niech myślą, że nie widziałem tego na demotach
m................a
2011-03-15, 9:27
czekam na dzień bez cytowania z demotów
BongMan, to po c🤬j wchodzisz tu, skoro odwiedzasz tyle innych "rozrywkowych" serwisów? Ponarzekać? To raczej Ty się wyp🤬ol.
@Skupek
Wchodzi tu, żeby się pośmiać czy inny c🤬j. Nic nie poradzi na to, ze pok🤬ieni ludzie wszędzie wyolbrzymiają "problem" drogiego cukru. Nie będzie przecież odwracać wzroku ciągle, ja jebie. A do wszystkich narzekających na ceny cukru: sposób 1: przestać wp🤬lać 2kg czystego cukru dziennie. Sposób 2: wyp🤬alać z Polski. Sposób 3: samobój. Osobiście polecam sposób 3, najskuteczniejszy.
M................n
2011-03-16, 22:05
Ciekawi mnie ilu z was kawalarze głosowało na PO?
a to oznacza ze laski leca tylko na kase.... suki ;p
@ 2up
Nastepna ciemna masa.. Tusk ci k🤬a wejdzie do sklepu i powie ze ma byc cukier tanszy? P🤬lnij sie w leb.
Jak ludzie sa poj🤬i to wykupuja 10kg cukru i nabijaja kase spekulantom, jakbyscie mieli firme to tez byscie kroili takich baranow jak sie da. Sprawdzaja ile jestesmy w stanie zaplacic za kg cukru i tyle. A że pop🤬lcow w Polsce nie brakuje to moga sie niezle dorobic.
niby cukier to takie niezbyt potrzebny gówno, ale jako student moge powiedzieć, że powoli mi go brakuje...
podpis użytkownika
Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
G................2
2011-03-17, 7:20
hahah BongMan na redtube widziałem że jest tak:
chodzi koleś z 1kg cukru i nakręca laski na loda, 90% się zgadza
i batoniki też wam zdrożeją gimbusy j🤬e
k................3
2011-03-17, 13:00
kuhhhrwa, polacy robacy, 5zl nie maja na kilo cukru i sraja po internecie, BOGACTWO kuhhhhrwa