Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
r................0 2011-03-14, 23:16
Kochanie czemu chodzisz ciągle z kanistrem po mieście, niech myślą że stać mnie na paliwo
Zgłoś
Dannyk 2011-03-14, 23:38
Uuu, chyba sam wymyśliłeś, albo ściągnąłeś z demotów/komixxów/mistrzów itp.
Zgłoś
soqu1 2011-03-15, 0:43 2
cicho, niech myślą, że nie widziałem tego na demotach
Zgłoś
m................a 2011-03-15, 9:27
czekam na dzień bez cytowania z demotów
Zgłoś
Skupek 2011-03-16, 21:45 7
BongMan, to po c🤬j wchodzisz tu, skoro odwiedzasz tyle innych "rozrywkowych" serwisów? Ponarzekać? To raczej Ty się wyp🤬ol.
Zgłoś
kowal77 2011-03-16, 21:51 1
@Skupek

Wchodzi tu, żeby się pośmiać czy inny c🤬j. Nic nie poradzi na to, ze pok🤬ieni ludzie wszędzie wyolbrzymiają "problem" drogiego cukru. Nie będzie przecież odwracać wzroku ciągle, ja jebie. A do wszystkich narzekających na ceny cukru: sposób 1: przestać wp🤬lać 2kg czystego cukru dziennie. Sposób 2: wyp🤬alać z Polski. Sposób 3: samobój. Osobiście polecam sposób 3, najskuteczniejszy.
Zgłoś
Shayuitsu 2011-03-16, 21:58 1
kowal, i najszybszy ;]
Zgłoś
M................n 2011-03-16, 22:05 6
Ciekawi mnie ilu z was kawalarze głosowało na PO?
Zgłoś
Pan Kleks 2011-03-16, 22:12
a to oznacza ze laski leca tylko na kase.... suki ;p
Zgłoś
Hada Gronkowiec-Lincz 2011-03-16, 22:15 2
@ 2up
Nastepna ciemna masa.. Tusk ci k🤬a wejdzie do sklepu i powie ze ma byc cukier tanszy? P🤬lnij sie w leb.
Jak ludzie sa poj🤬i to wykupuja 10kg cukru i nabijaja kase spekulantom, jakbyscie mieli firme to tez byscie kroili takich baranow jak sie da. Sprawdzaja ile jestesmy w stanie zaplacic za kg cukru i tyle. A że pop🤬lcow w Polsce nie brakuje to moga sie niezle dorobic.
Zgłoś
S.O.A.D. 2011-03-16, 23:24
niby cukier to takie niezbyt potrzebny gówno, ale jako student moge powiedzieć, że powoli mi go brakuje...

podpis użytkownika

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
G................2 2011-03-17, 7:20
hahah BongMan na redtube widziałem że jest tak:

chodzi koleś z 1kg cukru i nakręca laski na loda, 90% się zgadza
Zgłoś
kosciej 2011-03-17, 7:48 2
i batoniki też wam zdrożeją gimbusy j🤬e
Zgłoś
k................3 2011-03-17, 13:00
kuhhhrwa, polacy robacy, 5zl nie maja na kilo cukru i sraja po internecie, BOGACTWO kuhhhhrwa
Zgłoś