Korea Południowa. Pomysł na oszczędzanie paliwa na dużych parkingach.
ciekawe kiedy znajdzie sie żartowniś ze szpilką
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pomysł z założenia ciekawy, ale znając życie, do pierwszej strzałki zjadą się wszyscy jak muchy do gówna. Dopiero się zrobi burdel...
@up
przez miesiąc, a teraz leć szukać oferty w szkołach językowych na nowy semestr
konto usunięte
2013-07-24, 0:23
konto usunięte
2013-07-24, 0:30
ciekawe ile kosztuje wykorzystanie takich parkingowych balonów (patent)...(dla tego raczej prędko tego nie zobaczymy)
zsakuł napisał/a:
ciekawe kiedy znajdzie sie żartowniś ze szpilką
Tym sie wlaśnie rózni kraj z rozwiniętą kulturą społeczną od polaczkowa
... a balony na hel, ktory nie tak latwo i tanio da sie pozyskac,
konto usunięte
2013-07-24, 16:29
konto usunięte
2013-07-24, 16:34
Też chce ponarzekać :c
Balony będą tracić hel, jego atomy są tak małe że powoli będą dyfuzować z powietrzem przez membranę z takiego balonika.
a może by tak wkońcu wprowadzić samochody wykorzystujące wodór... ?
pseudo ekolodzy
konto usunięte
2013-07-24, 16:40
Myślę że gdyby zastąpić baloniki jakimś mechanicznym rozwiązaniem (np płyta naciskowa) to byłby niezły pomysł, bo wymieniać kilkaset balonów co chwilę to średnio opłacalne.
PS do produkcji gumy nie używa się ropy? coś tak kiedyś słyszałem. a to by wyjaśniało zamiary koncernów naftowych.