👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kowbojskiego kroku się nabawi od tego ciągłego chodzenia z maliniakiem między nogami

Jaks expert sie wypowie dlatego pies już od początku skupia sie tylko i wyłącznie na jednej osobie? choćby w 5:54 stoi obok kolesia 3 innych którzy śmiało mogą go zaatakować, a pies obserwuje tylko i wyłącznie tego na którym zapewne go całe życie szkolili, chciałbym zobaczyć film w którym bezie występowało z 5 osób w tej gąbce, jak już pisałem nie jestem expertem ale domyślam sie ze pies by zgłupiał, choć może i kwestia komendy bo nie znam języka to i tez nie wiem co oni tam mówią.
radomiak1989 napisał/a:
Jaks expert sie wypowie dlatego pies już od początku skupia sie tylko i wyłącznie na jednej osobie? choćby w 5:54 stoi obok kolesia 3 innych którzy śmiało mogą go zaatakować, a pies obserwuje tylko i wyłącznie tego na którym zapewne go całe życie szkolili, chciałbym zobaczyć film w którym bezie występowało z 5 osób w tej gąbce, jak już pisałem nie jestem expertem ale domyślam sie ze pies by zgłupiał, choć może i kwestia komendy bo nie znam języka to i tez nie wiem co oni tam mówią.
Napewno duże znaczenie ma tu komenda, ale też chodzi nie tyle o strój co np. gw🤬towne ruchy w pobliżu właściciela psa.
Poniżej ciekawostka - kilka nagrań z wiadomości gdzie psy policyjne są wykorzystywane do obezwładniania osób i potem kilka filmików treningowych.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
pazuzu Mój błąd, mea culpa.
domat1 Skucha. Herbrajski + angielski.
Koleś woła shalom, shalom. Jako Polakowi wstyd nie znać.

domat1 Skucha. Herbrajski + angielski.
Koleś woła shalom, shalom. Jako Polakowi wstyd nie znać.

Gość pozorujący napastnika ma idealne ciuchy dla naszych napinaczy. Bez wdechu byliby wielcy.

Cytat:
pies obserwuje tylko i wyłącznie tego na którym zapewne go całe życie szkolili
Instruktor przez cały czas mówi po hebrajsku, a w 00:58 zwraca się do typa po angielsku i mu mówi, co ma robić.

Bo w przypadku tego kundla pochodzenie to nie wszystko bo to bydle jest mohoseksalistą...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie