filmik stary jak mojżesz
podpis użytkownika
nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
Konto usunięte
2011-04-14, 21:04
@up
chyba ty... wisisz mojżeszowi 2 zeta za browca...
Konto usunięte
2011-04-14, 21:42
dał bym blanta ale moge tylko piwko
Konto usunięte
2011-04-14, 23:23
"jaram skręty bo k🤬a jarać muszę
jak k🤬a nie zajaram, to k🤬a się uduszę"
Pts
2011-04-15, 0:05
Klasyk! Krayzie Bone - Smokin' Budda. To jest piękne!!!
P🤬lę to... Jak ostatnio paliłem to było tak: Powoli kończę, jest relax i Bob Marley. Lufa gorąca (zrywałem się z ZPT więc brakuje mi zdolności manualnych do kręcenia) i zaczynają się paranoje. "A co jeśli, przez drzwi sąsiad co całe życie na wieży strażniczej w więzieniu spędził poczuje?" itp. Po chwili znów wraca to słodkie "Mam wyj🤬e" i wpatruję się w lampkę (zwykłą, gdybym był bogatszy to miał bym plazmową na takie okazje). W tym momencie, na wdechu dzwonek do dzwi. Panika, szybki wydech i kometa na dywan. J🤬 to, zaklepałem ją z kapcia i do judasza. Po drugiej stornie 2 koleżków, obaj poważne miny i czekają. U mnie w głowie automatycznie wykryta ich przynależność do CBA, UOP, KGB albo MILF w ogóle. C🤬j, nie otwieram. Dla mnie ta wojna nerwów trwała około pierdyliarda minut, dla nich pewnie z 30 sekund. Po chwili odeszli, podchodząc od drzwi sąsiadki. Ja się oczywiście wkręciłem w to jak w film więc patrzę dalej przez judasza. Otwierają się drzwi sąsiadki (80+ lat) i słyszę - "dzień dobry, <j🤬ie formułek> chcieli byśmy zaprosić panią na jedyny słuszny grób dźizasa w Jerozolimie...". K🤬a, kto by pomyślał że można tak bać się dżisasowego spamu, dlatego tak jak już pisałem, p🤬lę - nie pale.
@up
Matka wie, że ćpiesz?
ooo shieet dobrze ze to wrzuciles dawno o tym zapomnialem. Z tym filmem zaczynałem swoją przygodę z buddą oczywiscie:P Lajkuje
Nazad całe szczęście że przestałeś palić dzieciaku bo jak ty się we własnym domu obsrywasz jak zajarasz to jakby cię naprawdę za dupę złapali to sprzedałbyś wszystkich....
o nigerów ni to pokazuje w dupe j🤬y
podpis użytkownika
Osama cie zajebie za robienie laski euro-c🤬lom
@Nazad
wszyscy wstali i zaczęli bić brawo kierowcy
Co to ma być na początku, ten gościu w białej masce z kadzidłem??
Konto usunięte
2011-04-15, 11:16
Od samego patrzenia chce się zapalić.
Jak bym nie miał co do roboty tylko gapić się na jakichś murzynów którzy sp🤬olili z plantacji z liściem w kieszeni...
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll